Wie zijn we

Ontdek ons en #laatjestijlzien!

Bij SuperStudio vind je designmeubels en diverse decoratie-items zodat jij je droomhuis kunt creëeren. We bieden je verschillende stijlen en de benodigde inspiratie, zodat je de stijl kunt kiezen die het beste bij jou past. Onze missie is om je te bieden wat je nodig hebt op het gebied van decoratie en meubilair, dus wees niet bang om je stijl te laten zien.

Ieder jaar

  • 52 acties per jaar
  • 12 productcollecties
  • 12 stijlen om uit te kiezen
  • Meer dan 600 decoratieve nieuwtjes

Een decoratief universum

Op onze e-commerce of in onze showroom vind je een ruime keuze aan stijlen, designmeubels voor de beste prijs, en ook de decoratieve items die je altijd al had willen hebben. En als je inspiratie nodig hebt, volg dan onze actualiteit op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en Youtube.

Aanwezigheid en Europa

Op dit moment zijn we actief in 10 Europese landen: Spanje, Frankrijk, Italië, Portugal, Duitsland, Nederland, Verenigd Koninkrijk, Polen, Roemenië en Noorwegen.

Onze verantwoordelijkheid

Wij zetten ons in voor de standaardisatie van de processen om een betere controle en efficiency te bereiken, maar ook voor innovatie onder de filosofie van doorlopende training. Wij willen je de laatste trends op het gebied van design en decoratie bieden voor de beste prijs, zodat je huis een thuis wordt.