Badmatten

Warmte en stijl komen samen in onze sectie vloerkleden. Bij SuperStudio beschikken we over een ruime collectie design vloerkleden. Voor de aankleding van de vloeren in huis kunt u kiezen uit diverse afmetingen, kleuren, prints, vormen en materialen. En niet alleen vindt u de traditionele vloerkleden, maar ook kunt u bij ons terecht voor een deurmat of badmat. U vindt in deze sectie ongetwijfeld het meest geschikte model voor uw woonkamer, slaapkamer, hal, badkamer of de ingang van uw huis of de receptie van uw bedrijfsruimte, hotel, etc.

Badmat

In deze sectie presenteren wij een artikel dat zeker niet mag ontbreken in welk huis dan ook. Maar het is ook waar dat bij het uitzoeken van dit element niet altijd gekeken wordt naar het design. We hebben het over de badmat. Zoals bij ieder decoratief complement, is het ook in het geval van de badmat belangrijk om de stijl van een ruimte, in dit geval de badkamer, in acht te nemen. Want ook deze ruimte verdient de benodigde aandacht wat betreft de decoratie.

Design badmat

Een bad of douche nemen is één van de meest relaxte momenten van de dag. Verleng dit gevoel van ontspanning, ook op het moment dat u uit de badkuip of douchecabine stapt met een badmat uit onze collectie. Wij beschiken over diverse kleuren en materialen. Ze zijn praktisch en gemakkelijk schoon te maken en te drogen, een belangrijk punt voor een item dat zoveel gebruikt wordt als de badmat.

Onze badmatten kenmerken zich door het zachte gevoel dat ze geven. Dit komt omdat ze gemaakt zijn van schuim aan de binnenkant. Daarnaast zijn ze antislip waardoor ze goed op de vloer blijven liggen, want veiligheid in huis gaat boven alles.

Laat u verrassen door de originele en leuke designs van onze badmatten, en geef uw badkamer een onmiskenbare stijl.

dagen
uren
min.
sec.