Banken

De banken van SuperStudio bieden u de mogelijkheid om comfort te ervaren op een ander niveau. Een combinatie van comfort en mooi design met als resultaat een uitgelezen collectie designklassiekers. Behalve klassieke of modern banken, zijn er ook andere modellen te vinden met elegante vormen. Ook hebben wij een speciale afdeling slaapbanken, ideaal voor woningen met weinig ruimte of om over een extra bed te beschikken wanneer dat nodig is.

Grote keuze in banken

De bank is de onbetwistbare hoofdrolspeler in de woonkamer. Deze ruimte is bij uitstek ons thuis, de plek waar “geleefd” wordt, waar we kunnen ontspannen na een lange werkdag, waar we mooie momenten delen met ons gezin, familie en vrienden. Een geode bank maakt het verschil maakt het verschil in deze situaties. Bovendien kunt u kiezen uit een grote hoeveelheid verschillende modellen: banken met bekleding, stoffen, materialen, kleuren, structuren, afmetingen… Wij hebben alle mogelijkheden op één plek samengevoegd, zodat u de perfecte bank kunt vinden die het beste past bij de woonstijl van uw huis, de wachtruimte van een bedrijfsruimte, in de receptie van een hotel, etc. Ook beschikken wij over lounge banken voor buiten, gemaakt van rotan of resistente kunststof materialen zoals polyethyleen. Deze zijn speficiek ontworpen voor intensief gebruik. Ze zijn ideaal voor uw terras of privé-zwembad , en voor bars of restaurants met een tuin of terras.

Goedkope en stijlvolle banken en fauteuils

U kunt bij ons bekende modellen banken vinden zoals de bank Mies of de klassieker Chester. Deze laatste is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen: Chesters bekleed met stof, velours or jeansstof. Andere opvallende modellen binnen het avant-garde meubilair: de bank Blossy of de Morfeo, met twee beweegbare lichtpunten. Sommige modellen zijn geïnspireerd op mythische stoelen zoals de fauteuil Barcelona. En andere moderne creaties die zelf erkenning hebben verdiend, zoals de bank West Canvas in vintagestijl, die steunt op wieltjes en daardoor gemakkelijk verplaatst kan worden: driezitsbanken met chaise longue die naar behoefte uitgeklapt of verborgen kunnen worden, hoekbanken, slaapbanken in diverse afmetingen en nog veel meer.

Het moment is aangebroken om de meest geschikte bank te kiezen voor uw eigen ontspanning of van uw klanten of gasten. De bank die zich het beste aanpast aan de omgeving waarin deze wordt geplaatst. En dankzij de kortingen van SuperStudio, kunt u deze aanschaffen voor een ongekende prijs.

dagen
uren
min.
sec.
44 resultaten
  • Directe levering
Poef VELVET
Poef VELVET
Vanaf: €38,14

-50%€76,28

toon artikel
38cm
38cm
38cm
Fauteuil CUBER
Fauteuil CUBER
Vanaf: €434,68

-50%€869,35

toon artikel
68cm
77cm
70cm
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN