Barkrukken voor bar van 90 cm

Eén van de belangrijkste meubelstukken in een horecagelegenheid of bedrijfsruimte, is de barkruk 65 cm. Het is een handig en veelzijdig element. In de eerste plaats geeft het de klanten de mogelijkheid om comfortabel aan de bar plaats te nemen om snel iets te eten of te drinken. Maar de barkruk creëert ook een informele sfeer en u profiteert bovendien optimaal van de beschikbare ruimte. En dat wil zeggen dat u meer klanten kunt bedienen.

Barkruk 65 cm

De barkruk 65 cm voor bars en cafés is er in diverse stijlen. Daarom heeft SuperStudio een grote variatie modellen die zich perfect aanpassen aan de decoratie en het design van de horecagelegenheid. Daarom is dit element een perfecte oplossing om aan de behoeften van dit soort ruimtes te voldoen.

Barkruk 65 cm, de ideale oplossing voor horecagelegenheden

De meest gebruikte materialen voor de barkruk 65 cm is normaalgesproken hout, kunststof en staal. Deze materialen zijn resistent en robuust, een must voor het dagelijkse gebruik in horecagelegenheden. Er zijn diverse stijlen verkrijgbaar en en de stijl die u kiest is afhankelijk van de inrichting van de ruimte. Bijvoorbeeld Scandinavisch, industrieel, modern of landelijk.

De barkruk 65 cm is overigens ook een heel geschikt meubel voor de keuken bij u thuis, indien u over een keukenbar beschikt. Het is een mooie en stijlvolle decoratieve optie, en deze barkrukken zullen zeker een blikvanger in uw keuken zijn. Waar u ze ook plaatst, aan de bar, aan het kookeiland of in een feestzaal, de barkruk 65 cm is de ideale zitplek en is speciaal ontworpen om deze bijzondere momenten te delen. De hoogte van de barkuk is bedoeld voor een bar met een hoogte van 90 cm. Ze zijn zeer praktisch vanwege het design en de moderne stijl. Wij weten zeker dat iedereen op één van deze barkrukken wil zitten!

Beklede zittingen, comfortabele rugleuningen, praktische voetensteunen en de ideale hoogte voor bij een bar. Dit zijn enkele van de kwaliteiten waarover de barkruk 65 cm beschikt. Maar er is meer, het is een bijzonder praktisch en comfortabel meubelstuk, en daarom ideaal voor in huis of in een horecagelegenheid of bedrijfsruimte. Ze zijn er in diverse ontwerpen, met zachte en comfortabele zittingen, tot minimalistische creaties gemaakt van staal. De typische barkruk heeft plaatsgemaakt voor een grote variatie nieuwe en moderne modellen die in niets meer doen denken aan de barkrukken van vroeger. Vandaag de dag kan de barkruk 65 cm een glamoureus element zijn in een bar en echte blikvanger waar u hoge ogen mee scoort bij uw klanten.

dagen
uren
min.
sec.