SPRING TIME Teruggave van 10% van uw aankopen > Bekijk promotie

Barkrukken met rugleuning
Ieder huis beschikt over een grote verscheidenheid aan zitmeubels: stoelen, fauteuils, poefs, zitbanken, barkrukken... En al deze meubels hebben dezelfde functie maar elk met een andere stijl. Maar er is één zitmeubel dat boven de rest uitsteekt, dankzij de elegantie en de mogelijkheid om te combineren met diverse inrichtingstijlen: de barkruk met rugleuning.

Barkruk met rugleuning

De barkruk met rugleuning is onmisbaar voor uw huis of kantoor. Ze passen zich gemakkelijk aan aan ieder type ruimte en decoratiestijl dankzij de veelzijdigheid. De rugleuning zorgt voor een correcte zithouding. Ook geeft deze extra comfort waardoor deze barkruk ideaal is voor gebruik in allerlei situaties. Uw huis of bedrijfsruimte decoreren met dit originele decoratie-element is gemakkelijk en eenvoudig. En bovenal, deze barkruk verandert volledig de essentie van iedere ruimte.

Barkruk met rugleuning voor de decoratie van ieder type ruimte

Iedere zone in huis is geschikt om te decoreren met barkrukken. Dankzij zijn veelzijdigheid is er geen enkel hoekje in huis waar deze niet zou passen, van de keuken tot de werkruimte. Bij SuperStudio houden we van decoratie met meubels met een eigen persoonlijkheid om een unieke en persoonlijke sfeer te creëren in alle ruimtes. De ruimte die bij uitstek geschikt is voor de barkruk met rugleuning, is de keuken. Er zijn veel mogelijkheden, u kunt bijvoorbeeld een hoge bartafel plaatsen en deze aanvullen met barkrukken. De tafel dient in dit geval zowel om te eten als om drankjes te serveren als u een feestje organiseert. Dankzij de barkruk met rugleuning, is het eenvoudig om uw werkruimte op een originele en motiverende manier te decoreren. Deze geeft originaliteit en creëert een persoonlijke ruimte met hoge tafels die de productiviteit verhogen. Creëer een elegante ruimte in de woonkamer met barkrukken met rugleuning. Daarnaast heeft u hiermee extra zitruimte zonder dat deze veel ruimte innemen. Handig als u bezoek krijgt en extra zitplaatsen nodig heeft. Ze zijn tevens geschikt om in een hoek te plaatsen als decoratie en daarmee volledig de look van een ruimte te veranderen. De collectie van SuperStudio van barkrukken met of zonder rugleuning heeft een grote verscheidenheid aan originele en moderne ontwerpen, met heldere en schone lijnen. Het gebruikte materiaal varieert van aluminium, hout tot kunststof. Op deze manier zijn er oneindig veel mogelijkheden. De barkruk met rugleuning, een ander type zitplaats geschikt voor iedereen.
dagen
uren
min.
sec.
Per kleur laten zien:
70 resultaten
Kruk DISCO
Metalen barkrukken
Kruk DISCO Vanaf: €44,00

-48%€84,05

toon artikel
Aanbieding
hoogte78-99cm
breedte46cm
diepte42cm
Kruk LAROZA
Metalen barkrukken
Kruk LAROZA Vanaf: €41,90

-58%€100,02

toon artikel
Aanbieding
hoogte82-103cm
breedte42cm
diepte44cm
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN

Meld u aan!

coupon

Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een kortingsbon van €6* voor uw volgende aankoop van meer dan €100.

*Niet van toepassing op producten in de Opruiming of Speciale Acties. Alleen geldig voor online bestellingen. Niet geldig voor zakelijke klanten of winkels.

Bedankt voor uw aanmelding
Over een paar minuten ontvangt u een e-mail om uw korting te verkrijgen.

Controleer de spambox van uw e-mail als u deze niet ontvangt.

Valoraciones