SUMMER VIBES Krijg tot €40 korting op uw bestelling >Bekijk promotie

Barkrukken zonder rugleuning
De barkruk zonder rugleuning wordt steeds belangrijker in de huisdecoratie. De veelzijdigheid, tesamen met de visuele en gebruikskenmerken, maken deze kruk werkelijk uniek. Zeer geschikt voor zowel in een appartement of huis, als voor in een tuin of op een balkon.

Barkruk zonder rugleuning

De barkruk zonder rugleuning is tegenwoordig het meest gebruikte alternatief voor stoelen, zowel in huis als in een bedrijfsruimte. Het is een handige optie, bijvoorbeeld om iets te drinken, voor ontbijt of lunch bij een Amerikaanse bar. Een populair item om ruimte te besparen zonder ook maar iets aan comfort te hoeven inleveren. Het ontwerp van de barkruk zonder rugleuning kan zeer gevarieerd zijn. Er zijn hoge en lage krukken, met structuren in verschillende materialen, waarbij de metalen barkuk het meest populair is vanwege zijn resistentie. Het zijn moderne en praktische elementen voor een moderne stijl en een visueel gezien prachtig resultaat in ieder type ruimte. De barkuk zonder rugleuning kan oneindig veel vormen aannemen: rond, vierkant en rechthoekig zoals een stoel. De klassieke kruk met drie of vier poten, de barkruk is altijd een aantrekkelijk punt waar ze zich ook bevinden, van de slaapkamer tot de badkamer. De gebruikte materialen zijn zeer gevarieerd en de mogelijke combinaties met het materiaal van de zitting maken de barkruk zonder rugleuning zeer interessant. In onze collectie beschikken wij over de meest populaire modellen in industriële stijl, stijlvol of elegant, Scandinavisch of zeer originele ontwerpen. Wat betreft de kleuren voor de zittingen, deze zijn in allerlei soorten beschikbaar, van gestoffeerde tot kunststof en metalen zittingen. U vindt gegarandeerd een geschikte combinatie voor uw huis.

Barkruk zonder rugleuning, een wereld van mogelijkheden

De keuken is soms een plek in huis waar minder zorg aan de decoratie is besteed. Maar met de barkruk zonder rugleuning wordt een wereld van mogelijkheden geopend. Ze zijn handig om ruimte te besparen maar zorgen tevens voor extra comfort en een vleugje design. Er zijn veel keuzemogelijkheden en wij zijn er zeker van dat u bij SuperStudio uw ideale barkruk zonder rugleuning vindt. Maar ze zijn niet alleen hiervoor geschikt, maar de barkruk zonder rugleuning kan op veel manieren gebruikt worden, van de perfecte aanvulling voor uw slaapkamer of de speelkamer van de kinderen, als praktisch element in de keuken, het ideale bijzetmeubel voor in de eetkamer voor als u bezoek krijgt of voor vergaderingen, als scheiding tussen twee ruimtes, als bakruk en zelfs op een plek met weinig ruimte, zoals de badkamer.
dagen
uren
min.
sec.
35 resultaten
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN