SPRING TIME Teruggave van 10% van uw aankopen > Bekijk promotie

Barkrukken

Ontvang uw gasten of uw cliënten in stijl en met het totaalcomfort van de design barkrukken van SuperStudio. In onze ruime selectie vindt u bij ons zeker het perfecte model voor uw keuken, bar of restaurant.

Design barkrukken

Een barkruk is een ideale zitplaats voor informele ontmoetingen. Het helpt om een relaxte, ontspannen sfeer te creëren. Indien u wilt dat uw cliënten zich op hun gemak voelen, vergeet dan niet om dit meubelstukte verwerken als u het interieurontwerp van uw bedrijfsruimte plant. Bovendien zijn de designkrukken heel handig om de beschikbare ruimte optimaal te benutten, zeker als het gaat om ruimtes met beperkte afmetingen. Gebruik uw fantasie en speel met de plaatsing of het combineren van verschillende modellen, om een unieke moderne uitstraling te krijgen. Vergeet het puur functionele aspect van dit meubelstuk en bedenk dat het gaat om een stijlkeuze.

Design barkrukken van verschillende materialen

Net zo veelzijdig als zijn partner de stoel, kan voor de barkruk een ruime variatie aan materialen worden gebruikt voor de productie: hout, polypropyleen, ABS, polycarbonaat, staal, aluminium, etc. Al deze materialen zijn solide en zeer duurzaam, ideaal voor een continu gebruik. Er zijn krukken beschikbaar in diverse hoogten, om zich aan te passen aan de behoeften van iedere ruimte. De hoge krukken zijn bedoeld voor een bar of bartafel, en de lagere om uw gasten op comfortabele wijze ronde en koffietafel of salontafel te laten plaatsnemen. Deze veelzijdigheid heeft de verbeelding van veel ontwerpers gestimuleerd. Sommige krukken zijn geïnspireerd op de mytische stoelen van het avant-garde design, zoals de kruk Tulip, de Bertoia, de Rostov of de Astraus. Andere hebben zelf hun positie als designklassieker verworven, zoals bijvoorbeeld de kruk Kastelo of Globus. Deze krukken zijn qua uiterlijk en vorm een lust voor het oog, en zijn tegelijkertijd zeer functioneel.

In onze sectie krukken en barkrukken vindt u modellen in diverse afmetingen, sommige in hoogte verstelbaar, met glad oppervlak of bekleed met diverse stoffen, met of zonder rugleuning, met diverse soorten onderstellen of poten, en bijzonder originele concepten, zoals de kruk Diabolo of de modellen uit de Champagne collectie die een flessenkurk nabootsen. Kies de kruk die het beste bij de ruimte past, rekening houdend met de rest van het meubilar. Op eenvoudige wijze kunt u uw keuken of eetkamer een moderne en elegante uitstraling geven met de juiste keuze. En als u gaat zitten, zult u direct het comfort en hoge stabiliteit bemerken van onze krukken, die een correcte ondersteuning van uw lichaam geven.

dagen
uren
min.
sec.
Per kleur laten zien:
119 resultaten
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN

Meld u aan!

coupon

Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een kortingsbon van €6* voor uw volgende aankoop van meer dan €100.

*Niet van toepassing op producten in de Opruiming of Speciale Acties. Alleen geldig voor online bestellingen. Niet geldig voor zakelijke klanten of winkels.

Bedankt voor uw aanmelding
Over een paar minuten ontvangt u een e-mail om uw korting te verkrijgen.

Controleer de spambox van uw e-mail als u deze niet ontvangt.

Valoraciones