Bartafels

Bij SuperStudio beschikken we over een ruime selectie bartafels, in diverse stijlen. Indien u de eigenaar of uitbater bent van een horecagelegenheid en u wilt deze een nieuwe look geven, dan bent u op de juiste plek. In deze sectie vindt u de meubelstukken die het beste passen bij de stijl van uw bar of restaurant.

Bartafels

U heeft een grote keuze uit vormen, afmetingen, kleuren, texturen en materialen. Ieder model op zich is gemaakt voor een concreet gebruik: restauranttafels waar diverse personen aan kunnen plaatsnemen; bijzettafels voor een cafetaria met kleinere afmetingen en minder hoog; hoge tafels die geschikt zijn voor barkrukken of die als statafel gebruikt kunnen worden, ideaal voor bars of discotheken. Ook beschikken wij over verlichte barmeubels.

Onze catalogus van bartafels biedt niet alleen talrijke alternatieven wat betreft de functionaliteit. Ook zijn er diverse designtypes, voor iedere gewenste decoratieve stijl: industrieel, klassiek, minimalistisch, urban, etc.

De gebruikte materialen variëren van traditonioneel zoals hout of staal, tot de modernste zoals polycarbonaat of polyethyleen. Al deze materialen worden gekenmerkt door een uitzonderlijke resistentie. Deze kwaliteit is fundamenteel in ruimtes waar de tafels bloot staan aan een versneld slijtageproces, vanwege het frequente en doorlopend dagelijks gebruik. Ieder detail is bedacht om deze zo duurzaam mogelijk te maken.

De bartafels als blikvanger

De tafel is de onbetwistbare blikvanger van het meubilair in een horecagelegenheid. Het is het element dat het meest opvalt als u een gelegenheid binnenloopt. Definieert de persoonlijkheid van de ruimte. “Heeft” de verantwoordelijkheid om het karakter van een plek te definiëren.

Bijvoorbeeld de bartafels Quadratto, Moskva of Staurus, geven een authentieke vintage uitstraling aan een eetruimte of terras. Bovendien combineren ze perfect met de stoelen type Tolix. En als u kiest voor barkrukken in plaats van stoelen, kies dan de hoge tafel Krylia. Bent u op zoek naar een traditioneler model, dan is de tafel Rubens of Inox de ideale optie. Ook kunt u kiezen voor een originele tafel zoals de Peak, met één centrale tafelpoot die boven het glazen oppervlak uitsteekt, of de Marichio Clear, volledig doorzichig.

Ook zijn er modellen geïnspireerd op de mythische avantgardistische ontwerpen, zoals de tafel 005, met bijpassende barkruk, de beroemde Bombo van Stefano Giovannoni. Of de tafel Saarinen Cristal, een uitvoering van het bekende werk van Eero Saarinen, geschikt voor een bar.

Veel van onze bartafels zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Maar sommigen zijn specifiek bedoeld voor gebruik in de open lucht, zoals de Salut of de Moma High.

Dan is nu het moment aangebroken dat u het meest geschikte model kiest voor uw horecagelegenheid en er een favoriete ontmoetingsplek voor uw klanten van maakt. De tafel is altijd het middelpunt van gedeelde momenten en ervaringen. Verander de look met één van onze bartafels en voor topprijzen.

dagen
uren
min.
sec.
Per kleur laten zien:
48 resultaten
  WOODEN 60 Hoge Tafel
  Bartafels
  WOODEN 60 Hoge Tafel€114,57

  -54%€250,63

  toon artikel
  Aanbieding
  hoogte110cm
  breedte60cm
  diepte60cm
   Bartafel SAMP
   Bartafels
   Bartafel SAMP€113,89

   -52%€239,16

   toon artikel
   Aanbieding
   hoogte75cm
   breedte70cm
   diepte70cm
    Bartafel TEREK SQUARE
    Bartafels
    Bartafel TEREK SQUARE€161,11

    -57%€375,92

    toon artikel
    Aanbieding
    hoogte103cm
    breedte60cm
    diepte60cm
     Bartafel JAMP
     Bartafels
     Bartafel JAMP€96,55

     -53%€206,90

     toon artikel
     Aanbieding
     hoogte55-75cm
     breedte70cm
     diepte70cm
      Tafel TROIS JAMBEE
      Bartafels
      Tafel TROIS JAMBEE€91,42

      -59%€223,22

      toon artikel
      Aanbieding
      hoogte70cm
      breedte60cm
      diepte60cm
       Eettafel ZOVAN H106
       Eetkamertafels
       Eettafel ZOVAN H106€149,85

       -53%€321,11

       toon artikel
       Aanbieding
       hoogte106cm
       breedte120cm
       diepte60cm
        Hoge Bartafel TROIS JAMBEE
        Bartafels
        Hoge Bartafel TROIS JAMBEE€95,48

        -62%€250,63

        toon artikel
        Aanbieding
        hoogte100cm
        breedte60cm
        diepte60cm
        Pagina /
        BEKIJK MEER PRODUCTEN

        Meld u aan!

        coupon

        Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een kortingsbon van €6* voor uw volgende aankoop van meer dan €100.

        *Niet van toepassing op producten in de Opruiming of Speciale Acties. Alleen geldig voor online bestellingen. Niet geldig voor zakelijke klanten of winkels.

        Bedankt voor uw aanmelding
        Over een paar minuten ontvangt u een e-mail om uw korting te verkrijgen.

        Controleer de spambox van uw e-mail als u deze niet ontvangt.