Binnenkussens

Sierkussens zijn onmisbare elementen in de woondecoratie. Het maakt niet uit of woonstijl klassiek, modern, minimistisch, barrok, pop of jaren 60 is; of okertinten overheersen, of pastelkleuren, felle kleuren of contrasterende kleuren, Total White of grijstinten. Onze kussenhoezen zijn er in klassieke prints, met geometrische prints, vlaggen, steden, actrices zoals Audrey Hepburn of Marilyn Monroe, tot ontwerpen in pop-stijl, met stripfiguren, vermenselijkte dieren, zoals de kat die ons doet denken aan Truman Capote, of de hond die wel erg veel gelijkenis vertoont met Frida Kahlo, collages, grafitti van Ketih Haring, schilderijen van Andy Warhol of Daniel Mackie, Scrabble letters of een serie kleurrijke schedels, geïnspireerd op de viering van de Dag van de Doden in Mexico. En als u verschillende modellen combineert, zal het resultaat nog verrassender zijn. Kies het binnenkussen met de juiste afmeting om te combineren met de hoes.

Binnenkussen

Uw huis staat synoniem voor comfort. Het is de plek waar u de dagelijkse stress kunt afschudden en waar u kunt uitrusten. Daarom is het belangrijk om comfort verhogende details toe te voegen. Een eenvoudig en veelzijdig element dat enorme mogelijkheden biedt dankzij de grote hoeveelheid beschikbare stijlen, texturen, kleuren en bedrukkingen. In de catalogus van SuperStudio vindt u bijna 300 verschillende modellen kussenhoezen. Het enige wat u hoeft te doen is een binnenkussen te kiezen uit onze catalogus en deze te combineren met de door u uitgekozen hoes.

Binnenkussen om uw Huis met Stijl en Persoonlijkheid te Decoreren

Even belangrijk als het kiezen van kleuren en prints, is het bewaren van evenwicht en balans tussen alle elementen. Sierkussens dragen bij aan het creëren van een gezellige en aangename sfeer. Dit is een eenvoudige manier om uw woonkamer, slaapkamer, terras of ander relaxhoekje in huis op te vrolijken. Dit is echter niet altijd even eenvoudig.

Het is bijvoorbeeld beter om niet teveel kussens op het bed te leggen. Het ideale aantal kussens is hier tussen drie en vijf. Combineer neutrale kleuren die bij het dekbedovertrek passen, met opvallende bedrukkingen. Voor de zitbank geldt dezelfde regel. De hoeveelheid is afhankelijk van de afmeting. Heeft u een tweezitsbank, dan gebruikt u tussen drie en vijf kussens. Heeft u een driezitsbank, dan kunt u tot zeven kussens plaatsen. En als het een L-vormige bank is, dan dient u iedere kant te beschouwen als een aparte bank. Een oneven aantal kussens is visueel gezien altijd aantrekkelijker net als het combineren van vierkante en rechthoekige kussens.

Bovendien, als u van stijl wilt veranderen dan hoeft u alleen maar de hoes te verwijderen en te vervangen door een nieuwe. Kussens zijn in alle opzichten comfortabele accessoires. En bedenk dat het altijd om een persoonlijke keuze gaat. Sierkussens zijn doorslaggevend als het gaat om het definiëren van het karakter van een ruimte.

dagen
uren
min.
sec.