Buffetkastjes

Een buffetkast werd in principe gebruikt voor het opbergen van borden, glazen, bestek en vooral het serviesgoed. Normaalgesproken werd dit meubel geplaatst naast de eetkamertafel, en de belangrijkste functie was het bewaren van de diverse elementen die nodig waren om de tafel te dekken.

De buffetkast

In de loop van de tijd zijn zowel het ontwerp als de functionaliteit van het dressoir geëvolueerd. We bewaren niet meer alleen de accessoires voor het tafeldekken in dit meubel. Maar wel kunnen allerlei gebruiksvoorwerpen bewaren, of het nu de afstandsbediening van een televisie is of een dekentje voor op de bank.

De Buffetkast, Meer dan alleen een Opbergmeubel

Dit meubel heeft wat betreft decoratie zeker terrein gewonnen. Van een eenvoudig opbergmeubel is het één van de belangrijkste design elementen geworden. De buffetkast is zo veelzijdig dat deze geschikt is voor bijna iedere lege hoek in uw huis. In de hal kan deze gebruikt worden als halmeubel om uw gasten welkom te heten. In de eeetkamer geeft de buffetkast een onderscheidend tintje en dient tevens als bijzetmeubel. En in de woonkamer kan dit meubel gebruikt worden als TV-tafel afhankelijk van de hoogte, en in de slaapkamer verkrijgt u extra opbergruimte en geeft u deze ruimte tevens een persoonlijk tintje.

Niet alleen het gebruik is enorm veelzijdig. Er is een grote hoeveelheid modellen beschikbaar zodat er altijd wel één te vinden is die voor u geschikt is. Er zijn meubels in klassieke stijl waar de natuurlijke houtkleur overheerst. In Scandinavische stijl met zachte en eenvoudige lijnen om een ruimte van een elegante uitstraling te voorzien Minimalistisch of industrieel, die zeer goed passen in lichte ruimtes. En last but not least, in vintagestijl, één van de meest geliefde ontwerpen.

Er zijn buffetkasten met diverse opbergruimtes. Met laden of schappen om decoratieve elementen te plaatsen of electrische apparatuur als deze als TV-tafel wordt gebruikt. Ook zijn er kleine kasten met deurtjes om spulletjes te bewaren die u niet in het zicht wilt hebben. Kies voor een buffetkast om een stijlvolle uitstraling te geven en tevens extra opbergruimte in huis te verkrijgen.

dagen
uren
min.
sec.
Per kleur laten zien:
12 resultaten
Buffet STYLUS PLUS
Buffetkastjes
Buffet STYLUS PLUS €242,52 toon artikel
laatste eenheden!
hoogte75cm
breedte154cm
diepte41cm
Buffet URBAN
Buffetkastjes
Buffet URBAN €262,46 toon artikel
laatste eenheden!
hoogte80cm
breedte144cm
diepte42cm
Buffetkastje HAUGE
Buffetkastjes
Buffetkastje HAUGE €506,26

-50%€1.012,53

toon artikel
Aanbieding
hoogte70cm
breedte160cm
diepte40cm
Buffet ALTEA
Buffetkastjes
Buffet ALTEA €144,47 toon artikel
laatste eenheden!
hoogte34.5cm
breedte130cm
diepte42cm
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN

Meld u aan!

coupon

Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een kortingsbon van €6* voor uw volgende aankoop van meer dan €100.

*Niet van toepassing op producten in de Opruiming of Speciale Acties. Alleen geldig voor online bestellingen. Niet geldig voor zakelijke klanten of winkels.

Bedankt voor uw aanmelding
Over een paar minuten ontvangt u een e-mail om uw korting te verkrijgen.

Controleer de spambox van uw e-mail als u deze niet ontvangt.

Valoraciones