Buitenlampen

Op het gebied van interieurdesign wordt nog wel eens vergeten dat de ruimtes in de buitenlucht ook enorm belangrijk zijn. De buitenlampen zijn de eerste stap om uw terras of balkon optimaal te benutten.

Buitenlampen

Zoals in alle decoratieprojecten is de verlichting een fundamentele kwestie. De buitenverlichting is gedurende de dag niet nodig. Echter, wanneer de avond invalt in het voorjaar en in de zomer, dan willen we graag buiten zitten en van een zwoele zomeravond genieten. En daarom hebben we een aantal goed verdeelde lichtpunten nodig, die warm licht geven om zo een gemoedelijke en aangename sfeer te creëren.

Bij SuperStudio beschikken we over diverse modellen buitenlampen: vloerlampen, hanglampen en wandlampen, zodat u zeker een voor u geschikt model kunt vinden. Want niet alle buitenruimtes zijn gelijk of hebben dezelfde soort verlichting nodig. Er zijn grote en kleine tuinen, tuinen met veel ruimte en zonder architectonische barrières, binnenplaatsen die in tact zijn gebleven ondanks de massale bouw, etc.

In wezen is het het beste om diverse soorten buitenlampen te combineren zodat iedere zone van de juiste hoeveelheid licht wordt voorzien. Op de juiste manier verlichten is essentieel, niet alleen vanuit een decoratief, maar ook uit functioneel perspectief.

Buitenlampen, de Origineelste Verlichting voor uw Tuin of Terras

Onze buitenlampen hebben een verzorgd ontwerp met eenvoudige lijnen en met een kwaliteit die ze anders maakt dan de rest: ze worden volledig verlicht. Het zijn geen traditionele lampen met een romp die dient als ondersteuning voor de lichtbron, de gloeilamp, en een decoratieve lampenkap om deze te bedekken. In dit geval wordt de gehele romp van de staande lamp verlicht, alsook de bevestigingssteun van een wandlamp, en de hanglamp is een gesloten lampenkap zonder zichtbare lamphouder. Op deze manier straalt het licht op homogene wijze in alle richtingen.

Ze zijn gemaakt van een type hars die volledig beschermt tegen UV-straling. het gaat om een lineale polyethileen met medium dichtheid, geschikt voor rondgieten. Deze techniek maakt het mogelijk om grote, holle objecten te maken die lichtgewicht en tegelijkertijd resistent zijn. Daarnaast is dit materiaal zeer eenvoudig schoon te maken. Het is voldoende om een vetverwijderaar aan te brengen, daarna met een vochtige doek schoon te maken en af te spoelen met veel water. Als deze eigenschappen zorgen ervoor dat onze buitenlampen zonder slijtage de weersinvloeden doorstaan.

Ze zijn zeer geschikt om te combineren met andere artikelen uit de collectie verlicht meubilair: banken, barmeubels, tafeltjes, bloembakken, etc. Zoveel mogelijkheden maken het u gemakkelijk om uw tuin of terras een nieuwe, persoonlijke look te geven.

dagen
uren
min.
sec.
Per kleur laten zien:
10 resultaten
Lamp BALBY 30 HANG
Hanglampen
Lamp BALBY 30 HANG €90,52 toon artikel
laatste eenheden!
hoogte52cm
breedte31cm
diepte31cm
Lamp KONIKA 170
Buitenlampen
Lamp KONIKA 170 €271,34 toon artikel
laatste eenheden!
hoogte170cm
breedte45.5cm
diepte45.5cm
Lamp PETRA 60 HANG SB
Hanglampen
Lamp PETRA 60 HANG SB €130,40 toon artikel
laatste eenheden!
hoogte30cm
breedte60cm
diepte43cm
Wandlamp LOLA WALL 35
Wandlampen
Wandlamp LOLA WALL 35 €53,70 toon artikel
laatste eenheden!
hoogte35cm
breedte20cm
diepte20cm
Vloerlamp CARMEN 110 -Buiten-
Vloerlampen
Vloerlamp CARMEN 110 -Buiten- €182,56 toon artikel
laatste eenheden!
hoogte110cm
breedte31cm
diepte31cm
Lamp KURBY -play and music-
Creatieve verlichting
Lamp KURBY -play and music- €123,84 toon artikel
laatste eenheden!
hoogte37cm
breedte27.5cm
diepte27.5cm
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN

Meld u aan!

coupon

Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een kortingsbon van €6* voor uw volgende aankoop van meer dan €100.

*Niet van toepassing op producten in de Opruiming of Speciale Acties. Alleen geldig voor online bestellingen. Niet geldig voor zakelijke klanten of winkels.

Bedankt voor uw aanmelding
Over een paar minuten ontvangt u een e-mail om uw korting te verkrijgen.

Controleer de spambox van uw e-mail als u deze niet ontvangt.

Valoraciones