Bureaulampen

Bureaulampen voorzien ons van de benodigde hoeveelheid licht om ons werk in optimale condities te kunnen verrichten. Een goede verlichting is fundamenteel in iedere ruimte, maar zelfs nog meer als we praten over de werkruimte. Echter, dit betekent niet dat we alleen moeten kijken naar de functionaliteit, ook de stijl en het design zijn belangrijk en kunnen zeker niet worden vergeten bij het maken van een keuze.

Bureaulampen

De collectie bureaulampen van SuperStudio biedt variatie en fraaie modellen, zodat u het model kunt vinden dat zich aanpast aan uw behoeften wat betreft verlichting en de rest van de decoratie. Diverse afmetingen, vormen, met één enkele arm of flexibel, met een metalen of stoffen lampenkap. U vindt bij ons tevens wandlampen. Voor sommige beroepen kunt u in plaats van een bureaulamp beter kiezen voor een wandlamp met beweeegbare arm die verticaal verschoven kan worden en die beschikt over een draaibare lampenkap om het lichtpunt daar te richten waar nodig. Op deze manier beschikt u over verlichting zonder dat deze ruimte inneemt op uw bureautafel.

Aan de andere kant zijn de bureaulampen zeer nuttig om op comfortabele, efficiënte wijze geconcentreerd te kunnen werken zonder het zicht of de houding te forceren.

De metalen materialen zoals koolstofstaal, zijn ongetwijfeld de meeste gebruikte materialen voor de productie van bureaulampen. Het is gemakkelijker om een lamp met flexibele armen te maken van metaal, en daarnaast zijn ze beter bestand tegen frequent gebruik en het doorlopend veranderen van de positie. Het is resultaat is dat al onze bureaulampen een een elegante en aantrekkelijke industriële uitstraling hebben.

Bureaulampen met een Modern en Origineel Design

Wij beschikken over de serie Tolo lampen, geïnspireerd op de creaties van de Italiaanse architect Michele de Lucchi. Door de opening aan de bovenkant van de lampenkap, kan de warmte van de gloeilamp ontsnappen tijdens het gebruik. Een intelligente oplossing die tevens invloed heeft op de levensduur van deze lampen. Ook vindt u modellen gebaseerd op de creaties van één van de grootse ontwerpers van verlichting, de Fransman Serge Mouille. Bijvoorbeeld de lamp Houselove, geïnspireerd op de Cocotte, die vanwege de kleine afmetingen een geweldig bijzetlampje is. U kunt deze plaatsen op een tafel in de woonkamer, de eetkamer, of zelfs in de slaapkamer als u extra licht nodig hebt.

Een exclusieve selectie om te voldoen aan de eisen van onze klanten zowel wat betreft funtionaliteit als design, zoals u van ons gewend bent. Ideaal voor klassieke ruimtes, of met een moderne en minimalistische stijl, of met een industriële, retro of vintage uitstraling. Behalve de lichtverdeling op de gewenste punten, geven de leven aan architectenbureaus, fotostudio´s, coworking centers etc.

Dan is nu het moment aangebroken om een voor u geschikt ontwerp te vinden, die functioneel is en originaliteit aan een ruimte geeft.

dagen
uren
min.
sec.
3 resultaten
Tafellamp ROUND EXTENSION
Tafellamp ROUND EXTENSION
Vanaf: €92,84

-50%€185,69

toon artikel
34cm
24.5cm
30cm
Lamp BOWING
Lamp BOWING
Vanaf: €191,87

-50%€383,75

toon artikel
50cm
15cm
43cm
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN