Bureaus

De bureaus van SuperStudio definiëren het karakter van uw werkplek. Een kwaliteitsstoel met een ontwerp dat bedacht is om uw lichaam op correcte wijze te ondersteunen gedurende lange werkdagen, is fundamenteel. Echter, er is niets wat de stijl van een kantoor of werkplek meer definieert dan het bureau dat wordt gebruikt. Dit meubelstuk is de blikvanger en de gemaakte keuze is een echte intentieverklaring van de gebruiker of het bedrijf.

Bureaus

In onze sectie vindt diverse modellen met voor elk wat wils. Misschien zoekt u bureaus met een klassieke uitstraling, gemaakt van hout. Wij beschikken over diverse opties die hieraan voldoen. Of misschien kiest u voor een modernere, minimalistische stijl, met innovatieve materialen zoals aluminium of glas. Ook deze wensen kunnen wij vervullen.

Kiezen uit de beschikbare bureaus is geen gemakkelijke beslissing. Maar u bent bij ons op de juiste plek. Leest u nog even door voor meer informatie over de opties die wij voor u hebben.

Bureaus: Design, Stijl en Elegantie voor uw Werkruimte

Een bureautafel is een fascinerend element binnen het designmeubilair, aangezien het het meest functionele meubelstuk is. Deze dient comfortabel en praktisch te zijn en tevens ons werk te vergemakkelijken. Echter, deze functionaliteit hoeft niet ten koste te gaan van een mooi design en goede smaak. Onze modellen zijn geselecteerd volgens dit criterium. We brengen veel tijd werkend door, en de ruimte waar we ons werk verrichten dient gemoedelijk en visueel aangenaam te zijn.

Bij SuperStudio vindt u conventionele bureaus, zoals de Opus of de Status, respectievelijk gemaakt van walnoothout en kastanjehout. Beide beschikken over laden waar we accessoires kunnen opbergen, zodat we deze altijd bij de hand hebben. Ook kunt u kiezen voor een modern bureau zoals de City Collectie, in lichte, heldere kleuren en structuren van aluminium. Of de fascinerende Penrose Desk, volledig gemaakt van glas. Imponerend maar tegelijkertijd met een grote visuele lichtheid.

Ook beschikken wij over een zeer speciaal bureau, vanwege de originele structuur, het glazen oppervlak en de verzorgde esthetiek. Dit is het bureau Flash, geïnspireerd op één van de mytische creaties van de Italiaan Carlo Mollino, de scrivania Cavour.

We kunnen nog verdergaan, maar wij denken dat het beter is dat u zelf onze collectie bureaus ontdekt en het voor u perfecte meubelstuk vindt.

dagen
uren
min.
sec.
4 resultaten
Bureau LEISHA
Bureau LEISHA
Vanaf: €99,00

-57%€227,87

toon artikel
77.5cm
120cm
55cm
Bureautafel CLASS
Bureautafel CLASS
Vanaf: €94,50

-50%€189,00

toon artikel
80.5cm
95cm
42cm
Bureau CROSS
Bureau CROSS
Vanaf: €316,29

-50%€632,59

toon artikel
76cm
120cm
55cm
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN