SPRING TIME Teruggave van 10% van uw aankopen >Bekijk promotie

Bureaus

De bureaus van SuperStudio definiëren het karakter van uw werkplek. Een kwaliteitsstoel met een ontwerp dat bedacht is om uw lichaam op correcte wijze te ondersteunen gedurende lange werkdagen, is fundamenteel. Echter, er is niets wat de stijl van een kantoor of werkplek meer definieert dan het bureau dat wordt gebruikt. Dit meubelstuk is de blikvanger en de gemaakte keuze is een echte intentieverklaring van de gebruiker of het bedrijf.

Bureaus

In onze sectie vindt diverse modellen met voor elk wat wils. Misschien zoekt u bureaus met een klassieke uitstraling, gemaakt van hout. Wij beschikken over diverse opties die hieraan voldoen. Of misschien kiest u voor een modernere, minimalistische stijl, met innovatieve materialen zoals aluminium of glas. Ook deze wensen kunnen wij vervullen.

Kiezen uit de beschikbare bureaus is geen gemakkelijke beslissing. Maar u bent bij ons op de juiste plek. Leest u nog even door voor meer informatie over de opties die wij voor u hebben.

Bureaus: Design, Stijl en Elegantie voor uw Werkruimte

Een bureautafel is een fascinerend element binnen het designmeubilair, aangezien het het meest functionele meubelstuk is. Deze dient comfortabel en praktisch te zijn en tevens ons werk te vergemakkelijken. Echter, deze functionaliteit hoeft niet ten koste te gaan van een mooi design en goede smaak. Onze modellen zijn geselecteerd volgens dit criterium. We brengen veel tijd werkend door, en de ruimte waar we ons werk verrichten dient gemoedelijk en visueel aangenaam te zijn.

Bij SuperStudio vindt u conventionele bureaus, zoals de Opus of de Status, respectievelijk gemaakt van walnoothout en kastanjehout. Beide beschikken over laden waar we accessoires kunnen opbergen, zodat we deze altijd bij de hand hebben. Ook kunt u kiezen voor een modern bureau zoals de City Collectie, in lichte, heldere kleuren en structuren van aluminium. Of de fascinerende Penrose Desk, volledig gemaakt van glas. Imponerend maar tegelijkertijd met een grote visuele lichtheid.

Ook beschikken wij over een zeer speciaal bureau, vanwege de originele structuur, het glazen oppervlak en de verzorgde esthetiek. Dit is het bureau Flash, geïnspireerd op één van de mytische creaties van de Italiaan Carlo Mollino, de scrivania Cavour.

We kunnen nog verdergaan, maar wij denken dat het beter is dat u zelf onze collectie bureaus ontdekt en het voor u perfecte meubelstuk vindt.

dagen
uren
min.
sec.
Per kleur laten zien:
19 resultaten
  Glazen Bureau GLER
  Bureaus
  Glazen Bureau GLERVanaf: €204,21

  -51%€416,76

  toon artikel
  Aanbieding
  hoogte75cm
  breedte140cm
  diepte70cm
   Bureau HAAN
   Bureaus
   Bureau HAANVanaf: €300,38

   -50%€600,77

   toon artikel
   Aanbieding
   hoogte76cm
   breedte120cm
   diepte55cm
    Bureau BIANCA -Omkeerbaar-
    Bureaus
    Bureau BIANCA -Omkeerbaar-Vanaf: €130,35toon artikel
    laatste eenheden!
    hoogte75cm
    breedte138cm
    diepte50cm
     Bureau met Boekenrek GIO
     Bureaus
     Bureau met Boekenrek GIO Vanaf: €103,18toon artikel
     laatste eenheden!
     hoogte144cm
     breedte120cm
     diepte53cm
      Kantoortafel THEON
      Bureaus
      Kantoortafel THEONVanaf: €180,36toon artikel
      laatste eenheden!
      hoogte74cm
      breedte138cm
      diepte60cm
       Omkeerbaar Bureau SANSA
       Bureaus
       Omkeerbaar Bureau SANSAVanaf: €157,54toon artikel
       laatste eenheden!
       hoogte74cm
       breedte138cm
       diepte60cm
        Bureau KIDS
        Bureaus
        Bureau KIDSVanaf: €83,03toon artikel
        laatste eenheden!
        hoogte79cm
        breedte90cm
        diepte54cm
        Pagina /
        BEKIJK MEER PRODUCTEN

        Meld u aan!

        coupon

        Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een kortingsbon van €6* voor uw volgende aankoop van meer dan €100.

        *Niet van toepassing op producten in de Opruiming of Speciale Acties. Alleen geldig voor online bestellingen. Niet geldig voor zakelijke klanten of winkels.

        Bedankt voor uw aanmelding
        Over een paar minuten ontvangt u een e-mail om uw korting te verkrijgen.

        Controleer de spambox van uw e-mail als u deze niet ontvangt.

        Valoraciones

        ?