SPRING TIME Teruggave van 10% van uw aankopen > Bekijk promotie

Bureaustoelen

Bij SuperStudio beschikken we over een ruime collectie zodat u de voor u perfecte bureaustoel kunt vinden. We kunnen er niets aan doen, maar dit is één van onze favoriete meubelstukken. Misschien heeft dit te maken met het feit dat we er zoveel uren zittend op doorbrengen, maar wij zijn altijd op zoek naar de stoelen met de beste kwaliteit en voor de beste prijzen. Omdat wij denken dat u hier ook zo over denkt, hebben wij met speciale aandacht de artikelen uitgekozen die deel uitmaken van onze catalogus. Comfort, goede aanpassing aan de anatomie van het lichaam en een correcte ondersteuning voor de rug zijn de belangrijkste kenmerken.

De bureaustoel

Daarnaast, maar niet minder belangrijk, zoeken wij naar mooi design. De functionaliteit van een bureaustoel kan de schoonheid van de lijnen niet naar een tweede plan schuiven. Beide aspecten dienen op perfecte wijze aanwezig te zijn in de stoel en leiden naar aantrekkelijke en praktische creaties.

Wij beschikken over zeer gevarieerde modellen, voor alle smaken. Ze zijn er met gevulde zitting, glad oppervlak, met leren bekleding, van kunststof, met of zonder kussen, met of zonder armleuningen, met vaste basis of met wieltjes, met hoge of lage rugleuning en in diverse kleuren. Hoe de stijl van uw kantoor of werkplek thuis ook is, wij zijn er zeker van dat u een voor u geschikte bureaustoel zult vinden, die zich aanpast aan uw behoeften en aan de algemene inrichtingstijl.

Een bureaustoel van SuperStudio is onderscheidend

Waarom? Omdat wij ons dagelijks inzetten om u de origineelste en mooiste meubelstukken te bieden. Veel van onze bureaustoelen zijn geïnspireerd op de werken van Charles & Ray Eames. En meer specifiek op de collecties Lobby Chairs en Soft Pad Chairs van de serie EA 200 en EA 100. Iedere interieurontwerper, decorateur of design liefhebber, kent de unieke schoonheid en elegantie van de stoelen die ontworpen zijn door het meest creatieve echtpaar in meubelontwerp.

Andere modellen, zoals de bureaustoel Pring, doen denken aan andere werken van de Eames. In dit geval, de eetkamerstoel DSW. Ook beschikken wij over een uitvoering van de beroemde stoel van Eero Saarinen, de stoel Tulip Office. En één van onze favoriete, de stoel 108, die geïnspireerd is op de stoel Meridiana van Christophe Pillet. Deze is beroemd geworden dankzij het gebruik in de decoratie van televisieprogramma´s.

Er zijn voetensteunen beschikbaar voor extra comfort op de werkplek, zoals de serie Kabul of Alavis.  En verrassende stoelen, niet gemarkeerd door de gebruikelijke aspecten, zoals de stoel Clip of de stoel Oryone.

Hoe dan ook, of uw stijl nu klassiek of modern is, traditioneel of gedurfd, bij SuperStudio hebben wij de perfecte bureaustoel voor u.

dagen
uren
min.
sec.
Per kleur laten zien:
26 resultaten
Stoel EMSIR
Bureaustoelen
Stoel EMSIR Vanaf: €119,00

-57%€275,88

toon artikel
Aanbieding
hoogte89cm
breedte56cm
diepte52cm
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN

Meld u aan!

coupon

Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een kortingsbon van €6* voor uw volgende aankoop van meer dan €100.

*Niet van toepassing op producten in de Opruiming of Speciale Acties. Alleen geldig voor online bestellingen. Niet geldig voor zakelijke klanten of winkels.

Bedankt voor uw aanmelding
Over een paar minuten ontvangt u een e-mail om uw korting te verkrijgen.

Controleer de spambox van uw e-mail als u deze niet ontvangt.

Valoraciones