SUMMER VIBES Krijg tot €40 korting op uw bestelling > Bekijk promotie

Eéndelige canvassen

Een huis is niet compleet zonder schilderijen. Schilderijen zijn objecten die eigenlijk nooit in een huis ontbreken. Hoewel er tegenwoordig veel huizen zijn waar in plaats van schilderijen de voorkeur wordt gegeven aan een moderne canvas print. Canvas prints combineren zowel klassiek als modern. En daarom is het een decoratief onderscheidend element. Het zijn eenvoudige structuren bestaande uit een houten lijst bedekt met een bedrukte stof, maar het resultaat kan geweldig zijn. U kunt een saaie muur opvrolijken, een ander soort ruimte creëren of eenvoudigweg hiermee uw persoonlijkheid laten zien.

Canvas Print

SuperStudio beschikt over alle stijlen van dit type wanddecoratie: van spectaculaire foto´s tot retro reclame-affiches met tekst in vintagestijl. Ook vindt u leuke dierenprints die een grappig effect aan een ruimte geven.

Canvas Print, een leuke decoratieve optie

Tussen al onze opties vallen de canvas prints met spectaculaire foto´s van wereldsteden of natuurlandschappen op. Ook vindt u platen met tekst in retrostijl en met een New York look, en ongetwijfeld de grappigste zijn de beroemde persoonlijkheden weergegeven als dieren.

Met een canvas print uit onze collectie krijgt uw muur een onderscheidend tintje. Het is het ideale complement om uw huis de stijl te geven die u wilt. Op deze manier kunt u gemakkelijk en zonder grote uitgaven uw huis persoonlijkheid en stijl geven.

Zeer geschikt om karakter te geven aan een ruimte zonder persoonlijkheid. De canvas print maakt het onderscheid; Zowel u als uw gasten zullen verrast zijn om te zien hoe dit eenvoudige decoratieve element zo effectief kan zijn.

Moderne canvas prints maken het verschil en geven een stijlvolle en persoonlijke uitstraling. Ze geven stijl en creëren een elegante en gezellige sfeer, en combineren met de rest van het meubilair. Beijk de diverse modellen in onze collectie en maak de decoratie van uw huis helemaal af met een canvas print.

dagen
uren
min.
sec.