Collecties

Bijzondere meubelcollecties voor uw woning

Vandaagde dag speelt woondecoratie een belangrijke rol in ons leven.Waarom eigenlijk? Of het nu thuis is of in een horecagelegenheid, dit zijn ruimteswaar normaalgesproken veel van onze tijd wordt doorgebracht en het is belangrijk omvan een relaxte sfeer te kunnen genieten die bij u past. Om deze reden hebben wij als uitgangspunt niet gekozen voor een basis-en lineair design, maar in plaats daavan willen wij u meubelcollecties bieden dieu alleen in onze online woonwinkel kunt vinden.

Vanzelfsprekendkomt een basisstuk in de woondecoratie altijd van pas, net zoals die jurk ofdat pak dat achter in de kledingkast hangt voor bruiloften en andere specialegelegenheden. Maar, waar blijft de exclusiviteit? SuperStudio pleitvoor mooi design en, vanzelfsprekend , voorwoondecoraties die persoonlijkheid uitstralen.

Eensprankelende woondecoratie met eigen persoonlijkheid

Inonze exclusieve meubelcollecties vindt umeubelstukken die alleen in onze online woonwinkel te verkrijgen zijn om eenbijzondere en opvallende sfeer te creëren die karakter uitstraalt. Wat denktu van de industriële stijl? Onze TEREK collectie bestaat uitmetalen tafels en stoelen, die een jaren 50 industrieel karakteruitstralen. Ons TOWER assortiment is een trouwe aanhanger van deScandinavische stijl, net zoals onze BOCCARDI meubels en COUSHTOzitbanken, de laatste met een zachte retro-essentie.

Wiltu meedoen met de zachtste trend van dit seizoen, dan mag uzeker onze VELVETcollectie, vol met velours stoelen en fauteuils in alle modekleurenniet missen. Ook kunt u een kijkje nemen in onze BIT, COOPER ofEXTENSION collecties, lampen die geïnspireerd zijn op bekende designstukkendie hun sporen nalieten in de jaren 50 en vandaag de dag onmisbare elementenzijn in spectaculaire woondecoraties.

Hetzelfdekunnen we zeggen over onze meubelcollecties ACAPULCO, BERTOIA ofCHESTER banken. Deze bieden stoelen gebaseerd opiconische ontwerpen die door de jaren heen deel uit hebbengemaakt van talrijke voorpagina´s van de belangrijkste interieurtijdschriften.

Onze meubelcollecties: Exclusiviteit voor devoordeligste prijs

Exclusiviteithoeft zeker niet duur te zijn. Dankzij onze wekelijkseaanbiedingen kunt u unieke designstukken aanschaffen voor veelminder dan u denkt. Een woondecoratie met persoonlijkheid verkrijgenis nog nooit zo eenvoudig geweest. Dacht u dat een woondecoratiedie u in uw favoriete woonblad zag, niet voor iedereen is weggelegd? Dat hoefthelemaal niet zo te zijn. Alles is mogelijk met onzemeubelcollecties.