SPRING TIME Teruggave van 10% van uw aankopen > Bekijk promotie

Consoletafels

Het eerste wat we zien als we een huis binnenkomen, is de hal of gang en deze is het het visitekaartje van een huis. Daarom is het wel duidelijk waarom het belangrijk is dat deze ruimte goed verzorgd is. De console tafel is een originele optie met perfecte afwerkingen die zich perfect aanpast aan de decoratie van een huis.

Console tafel

De console tafel staat garant voor elegantie en stijl in de decoratie van een huis. U kunt kiezen uit romantische en verfijnde lijnen, of gemaakt van hout dat een unieke uitstraling aan een ingang geeft. Maar in wezen is ieder type console tafel een geweldige blikvanger voor een ruimte, vanwege de beschikbare designs, kleuren en afwerkingen. Het enige wat u hoeft te doen is te beslissen welk model het meest geschikt is voor de inrichting van uw huis.

Console tafel, geef Inspiratie en Elegantie aan uw Huis

De hal of gang wordt vaak vergeten wat betreft de decoratie, en lijkt weinig praktisch. Maar daar vergissen we ons in want het is wel degelijk een belangrijke ruimte. Dankzij een console tafel kunnen we de look van de ingang van het huis volledig veranderen. De hal of gang is niet alleen belangrijk omdat het een eerste indruk van ons huis geeft, maar ook omdat we in deze ruimte onze gasten verwelkomen. Vanuit een decoratief oogpunt, is dit de hoek bij uitstek waar geen grote investering hoeft te worden gedaan qua tijd en geld.

Een console tafel biedt veel charme. SuperStudio beschikt over allerlei stijlen: landelijk-chic, met een vintage uitstraling, met een modern tintje, etc. Dit meubelstuk is niet alleen geschikt voor de ingang, maar kan ook zeer goed gebruikt worden in woonkamers, slaapkamers en andere ruimtes. Het is een element dat in combinatie met de rest van het meubilair en de accessoires, de stijl van een ruimte kan definiëren.

dagen
uren
min.
sec.
Per kleur laten zien:
21 resultaten
Consoletafel KLOER
Consoletafels
Consoletafel KLOER Vanaf: €157,89

-52%€328,94

toon artikel
laatste eenheden!
hoogte75cm
breedte120cm
diepte40cm
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN

Meld u aan!

coupon

Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een kortingsbon van €6* voor uw volgende aankoop van meer dan €100.

*Niet van toepassing op producten in de Opruiming of Speciale Acties. Alleen geldig voor online bestellingen. Niet geldig voor zakelijke klanten of winkels.

Bedankt voor uw aanmelding
Over een paar minuten ontvangt u een e-mail om uw korting te verkrijgen.

Controleer de spambox van uw e-mail als u deze niet ontvangt.

Valoraciones