Kasten met dierenvorm

Een decoratie wandplank is een onmisbaar onderdeel in een woning. Ze zorgen er niet alleen voor dat het huis opgeruimd is, maar geven ook een bijzondere decoratieve uitstraling. De decoratie wandplank is er in vele soorten en maten. Maar zonder enige twijfel zijn de meest originele de wandrekken in diverse dierenvormen. Bijvoorbeeld in de vorm van het silhouet van een hert of een neushoorn. Maar ook in de vorm van een beer of zelfs een schaap. En ze doen niet alleen dienst als boekenrek, maar kunnen ook heel goed gebruikt worden als design consoletafel.

Decoratie wandplank

De decoratie wandplank heeft de perfecte afmetingen voor ieder type woning en het dierenfiguur is samengesteld uit multiplex platen van essenhout, waarbij u kunt kiezen uit natuurlijke houtkleur of zwart.

Decoratie wandplank in dierenvorm

De decoratie wandplank is één van de meest originele items in onze collectie bijzet meubilair. Dit decoratieve element in dierenvorm wordt in elkaar gezet als ware het een 3D puzzel. De uiteindelijke vorm is een dier, waarbij u kunt kiezen uit diverse modellen, en waarvan de rug van de dierenvorm gebruikt kan worden als plank of consoletafel of als plank in een boekenrek. Aan de onderkant zijn tevens drie ruimtes in diverse afmetingen waar u accessoires in kunt plaatsen.

Het model wandrek in dierenvorm in de natuurlijke kleur van essenhout is ideaal voor ruimtes met een landelijke stijl. Het wandrek is ook verkrijgbaar in de kleur zwart, en deze past zeer goed in klassieke inrichtingen met een overheersende eenvoud, voor een informeel contrast in de decoratie.

Multiplex is een zeer lichtgewicht materiaal en biedt daardoor de mogelijkheid om het meubelstuk zonder enige moeite te kunnen verplaatsen. De wijze waarop het meubel in elkaar wordt gezet, is speciaal bedacht om het van de benodigde stabiliteit te voorzien. Een decoratie wandplank is ideel voor de woonkamer, een gang, de hal, de slaapkamer, etc. U geeft uw decoratie hiermee een onmiskenbare stijl, die niemand onverschillig zal laten.

dagen
uren
min.
sec.