SUMMER VIBES Krijg tot €40 korting op uw bestelling > Bekijk promotie

Krijtborden

Het decoratief krijtbord is een trendy item geworden, juist dat voorwerp waarvan we dachten dat het in een klaslokaal hoorde, is nu een decoratief element geworden in veel woningen, bedrijfsruimtes en horecagelegenheden dat tevens een persoonlijke uitstraling geeft, een vleugje romantiek en vintage op de plek waar het krijtbord gebruikt wordt.

Decoratief krijtbord

Een decoratief krijtbord is multifunctioneel. Het kan bijvoorbeeld gebruikt worden als wanddecoratie, of om een bepaalde zone af te schermen, voor het opschrijven van een recept of een boodschappenlijstje. Maar ook als educatief element voor de kleintjes, om op te tekenen, om "schooltje te spelen", of als kalender op kantoor en er zijn zelfs krijtbord etiketjes om keukenpotten etc. te organiseren.

Decoratief krijtbord, een wereld van verbeelding

Een decoratief krijtbord is helemaal in, u ziet ze werkelijk overal. In woontijdschriften, winkels, restaurants, of bij u thuis. Groot, klein, als muursticker, magnetisch, van stof, om te beschrijven met krijtjes of stiften. Het is een eenvoudige en goedkope oplossing om een vrolijke sfeer in huis te brengen met eindeloze decoratieve mogelijkheden. U kunt hier uw gedachten, ideeën, boodschappen en alles wat maar in u opkomt, kwijt op het krijtbord.

Voor kinderen is tekenen en kleuren een leuke bezigheid, en bovendien geeft u een kinderkamer een eenvoudige en originele decoratie. En vergissen is niet erg, want de teksten en tekeningen zijn zó weer uitgewist.

SuperStudio biedt een ruime collectie decoratieve krijtborden, met voor elk wat wils. Als muursticker, om een muur of oppervlak te bedekken, zelfklevend in de vorm van een kalender, magnetisch, vintage. In de vorm van een tekstballon, voor keukenpotten, met een houten lijst, speciaal voor kinderen, van kurk. Maar ze zijn er ook gemaakt van stof met ophanghaakjes, etc. Er zijn zoveel mogelijkheden en opties dat u in onze collectie een decoratief krijtbord vindt dat aan uw eisen en wensen voldoet.

dagen
uren
min.
sec.
17 resultaten
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN