Krijtborden

Het decoratief krijtbord is een trendy item geworden, juist dat voorwerp waarvan we dachten dat het in een klaslokaal hoorde, is nu een decoratief element geworden in veel woningen, bedrijfsruimtes en horecagelegenheden dat tevens een persoonlijke uitstraling geeft, een vleugje romantiek en vintage op de plek waar het krijtbord gebruikt wordt.

Decoratief krijtbord

Een decoratief krijtbord is multifunctioneel. Het kan bijvoorbeeld gebruikt worden als wanddecoratie, of om een bepaalde zone af te schermen, voor het opschrijven van een recept of een boodschappenlijstje. Maar ook als educatief element voor de kleintjes, om op te tekenen, om "schooltje te spelen", of als kalender op kantoor en er zijn zelfs krijtbord etiketjes om keukenpotten etc. te organiseren.

Decoratief krijtbord, een wereld van verbeelding

Een decoratief krijtbord is helemaal in, u ziet ze werkelijk overal. In woontijdschriften, winkels, restaurants, of bij u thuis. Groot, klein, als muursticker, magnetisch, van stof, om te beschrijven met krijtjes of stiften. Het is een eenvoudige en goedkope oplossing om een vrolijke sfeer in huis te brengen met eindeloze decoratieve mogelijkheden. U kunt hier uw gedachten, ideeën, boodschappen en alles wat maar in u opkomt, kwijt op het krijtbord.

Voor kinderen is tekenen en kleuren een leuke bezigheid, en bovendien geeft u een kinderkamer een eenvoudige en originele decoratie. En vergissen is niet erg, want de teksten en tekeningen zijn zó weer uitgewist.

SuperStudio biedt een ruime collectie decoratieve krijtborden, met voor elk wat wils. Als muursticker, om een muur of oppervlak te bedekken, zelfklevend in de vorm van een kalender, magnetisch, vintage. In de vorm van een tekstballon, voor keukenpotten, met een houten lijst, speciaal voor kinderen, van kurk. Maar ze zijn er ook gemaakt van stof met ophanghaakjes, etc. Er zijn zoveel mogelijkheden en opties dat u in onze collectie een decoratief krijtbord vindt dat aan uw eisen en wensen voldoet.

dagen
uren
min.
sec.
Per kleur laten zien:
14 resultaten
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN

Meld u aan!

coupon

Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een kortingsbon van €6* voor uw volgende aankoop van meer dan €100.

*Niet van toepassing op producten in de Opruiming of Speciale Acties. Alleen geldig voor online bestellingen. Niet geldig voor zakelijke klanten of winkels.

Bedankt voor uw aanmelding
Over een paar minuten ontvangt u een e-mail om uw korting te verkrijgen.

Controleer de spambox van uw e-mail als u deze niet ontvangt.

Valoraciones