SPRING TIME Teruggave van 10% van uw aankopen > Bekijk promotie

Wandklokken

De decoratieve wandklok is een element dat een praktische functie vervult, namelijk de tijd aangeven. Maar het is ook een decoratief element dat een dmooi resultaat geeft. Bovendien zijn ze trendy en helemaal van “nu”.

Decoratieve wandklok

Het is niet belangrijk welke stijl de decoratieve wandklok heeft, antiek of modern, want ze kunnen altijd een blikvanger worden in een ruimte. Deze decoratieve elementen zijn altijd al geïnspireerd geweest op het romantisisme en geeft warmte aan de decoratie. Misschien heeft dit te maken met feit dat door het aangeven van de tijd, we ons bewust worden van het verleden. Ofwel dromen van de toekomst.

Decoratieve wandklok om een wand te decoreren

Een decoratieve wandklok van groot formaat heeft een grote impact op de inrichting en vormt een originele combinatie met een inrichting in vintage stijl. Ook kunt u een stijlvolle wanddecoratie creëren door het combineren van diverse klokken in verschillende afmetingen. Of u kunt ze combineren met spiegels of lijsten.

Een andere optie is het creëren van een compositie van diverse klokken die de tijd van verschillende landen aangeeft. Dit alles als één geheel. Wij raden u aan om een wandklok in de hal of entrée op te hangen, aangezien deze volgens de Feng Shui de elementen activeert en de energie versnelt. En laten we niet vergeten dat de decoratieve wandklokken ook gebruikt kunnen worden als buitendecoratie.

U weet nu hoe u een decoratieve wandklok kunt toepassen in de decoratie van uw huis. En SuperStudio presenteert u een collectie met diverse en actuele stijlen. Bijvoorbeeld van hout met een versleten effect in vintagestijl. In vernieuwde klassieke stijl, of als muursticker met originele vormen. Kleurrijk, met prachtige designs of stijlvolle figuren. Bedenk dat een decoratieve wandklok niet alleen maar de tijd aangeeft, maar ook een stijlvolle uitstraling aan de inrichting van uw huis kan geven.

dagen
uren
min.
sec.
Per kleur laten zien:
13 resultaten
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN

Meld u aan!

coupon

Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een kortingsbon van €6* voor uw volgende aankoop van meer dan €100.

*Niet van toepassing op producten in de Opruiming of Speciale Acties. Alleen geldig voor online bestellingen. Niet geldig voor zakelijke klanten of winkels.

Bedankt voor uw aanmelding
Over een paar minuten ontvangt u een e-mail om uw korting te verkrijgen.

Controleer de spambox van uw e-mail als u deze niet ontvangt.

Valoraciones