SUMMER VIBES Krijg tot €40 korting op uw bestelling > Bekijk promotie

Decoratieve wandpanelen

Als u de wanden op een originele manier wilt decoreren, dan zijn schilderijen en canvassen niet de enige optie. Een andere efficiënte methode die ons de mogelijkheid biedt om designwanden te creëren, zijn decoratieve wandpanelen. Hiermee kunt u prachtige combinaties maken, meer dan u ooit voor mogelijk heeft gehouden. Bovendien zijn de wandpanelen 3D waardoor u tevens reliëf geeft aan de wand van uw huis of bedrijfsruimte. Ze geven een moderne en stijlvolle uitstraling.

Decoratieve wandpanelen

Het enige wat u hoeft te doen is het plaatsen van één of meerdere wandpanelen, om zo de combinatie te vormen die u het mooist vindt. En u geeft uw wanden in een handomdraai een compleet nieuwe uitstraling. Dit is wat wij van SuperStudio het leukste vinden aan deze decoratieve wandpanelen: dat ze de look van een ruimte volledig veranderen, wij raden u zelfs aan om diverse modellen te combineren om een actuele stijl met een persoonlijk en uniek design te creëren. Daarnaast zijn het ook nog eens bijzonder praktische items, want ze bedekken onregelmatigheden op de wand en verbeteren de akoestiek van de ruimte.

Decoratieve wandpanelen om unieke designs te creëren

De decoratieve wandpanelen zijn eenvoudig te plaatsen. Ze zijn voorzien van een 3D oppervlak met een perfecte herhaling van de patronen. Ze zijn licht van gewicht en hebben geometrische motieven zoals circels, vierkantjes of kussentjes. In goud- of zilverkleur geven ze een levendige uitstraling aan de ruimte waar ze worden geplaatst. Het design in combinatie met de geselecteerde accessoires maken van het decoratieve wandpaneel een prachtig decoratief element voor een moderne uitstraling in huis of in een bedrijfsruimte. Bovendien is dit geheel in lijn met de huidige vraag naar innovatie en design.

Gebruik de decoratieve wandpanelen om een design ruimte te creëren en geef uw huis, winkel of bedrijfsruimte een aantrekkelijke sfeer. Vernieuwende wandbekleding met een persoonlijk tintje. Ze zijn ideal om de wand van een woonkamer, hal, slaapkamer, horecagelegenheid, kapsalon etc. te decoreren. Wij weten zeker dat u blij zult zijn met het eindresultaat.

dagen
uren
min.
sec.
9 resultaten
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN