Bankjes

Het belangrijkste verschil tussen design stoelen en design bankjes is dat op de laatste meer dan één persoon kan zitten. Of ze nu wel of geen rugleuning hebben, de bankjes zijn een steeds belangrijker meubelstuk geworden in de huizen. De reden is dat ze veelzijdig en nuttig zijn, ze dienen als zitting en soms ook als opbergplaats. Afhankelijk van het gebruikte materiaal, kunnen de bankjes geschikt zijn voor binnen- of ook voor buitengebruik.

Design bankjes

SuperStudio heeft een collectie design bankjes en voetenbankjes zodat u ongetwijfeld zonder moeite een keuze kunt maken. Vanaf houten bankjes, met of zonder rugleuning tot de modernste exemplaren in diverse vormen en gemaakt van diverse materialen. Wij hebben alle soorten bankjes, voor welk gebruik het dan ook bedoeld is. De veelzijdigheid maakt de bankjes een ideal meubelstuk om in diverse ruimtes te kunnen plaatsen: de keuken, de slaapkamer, de eetkamer of buiten.

Design bankjes voor een modern huis

Design bankjes geven het gevoel zich in een aangename ruimte te bevinden waar veel momenten in gezelschap worden gedeeld. Ze zijn praktisch en licht van gewicht zodat er extra zitruimte ontstaat zonder veel ruimte in te nemen met stoelen. Op deze manier kunnen uw gasten comfortabel zitten en beschikt u tevens over een element voor een moderne decoratie.

De design bankjes van SuperStudio zijn zeer divers. Ze zijn er in verschillende vormen, kleuren, designs, materialen, etc. Van hout, leer, roestvrijstaal, met of zonder rugleuning, met of zonder kussen. Modellen die geschikt zijn voor zowel binnen als buiten, in diverse decoratieve stijlen zoals vintagestijl, klassiek, landelijk, Scandinavisch, etc. Ook beschikken we over voetenbankjes om een zitplaats met stijl toe te voegen die heel weinig plaats inneemt, of om deze te combineren met een fauteuil om nog comfortabeler te zitten. Geef een chique en moderne uitstraling aan de decoratie van uw huis door het gebruik van design bankjes tussen de rest van het meubilair.

dagen
uren
min.
sec.
7 resultaten
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN