teléfono  (+31) 208 084 072
Barmeubels

Bij SuperStudio dragen we zorg voor de inrichting van huizen, maar we mogen de horeca- en bedrijfsruimtes niet vergeten. Wij weten hoe belangrijk de bar in een horecagelegenheid is. Bovendien geeft deze een eerste indruk aan de klanten die uw gelegenheid bezoeken en is het middelpunt. Daarom dienen diverse punten in acht te worden genomen wanneer u een design barmeubel uitkiest. Deze zijn: gemaakt van resistente en duurzame materialen, eenvoudig schoon te maken, functionaliteit, de inrichting van de ruimte en de afmetingen van het barmeubels en, vanzelfsprekend, het design.

Design Barmeubel

Het design barmeubel moet niet alleen opvallend zijn of in lijn met de rest van de decoratie van de bar, maar deze dient ook functioneel te zijn en met een mooi design. De vorm van het meubel is belangrijk, en hierbij zijn we afhankelijk van de ruimte die we tot onze beschikking hebben. Ook factoren zoals de sfeer, clientèle, en het beschikbare budget, moeten in de beslissing worden meegenomen. De vorm die we aan het barmeubel kunnen geven kan in S-vorm zijn, vierkant/rechthoekig, of in C-vorm. Belangrijk is om de beschikbare ruimte optimaal te benutten om een onderscheidend tintje te geven. En tevens de verdeling van de klanten op dusdanige wijze dat we een betere controle hebben en een betere service kunnen bieden, alsmede een modern asepct.

Design Barmeubel, de Toegang tot uw Horecagelegenheid

Het design barmeubel kan diverse vormen hebben. En daarom beschikken wij bij SuperStudio over gebogen, rechte of hoekvormige modellen. Ze zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en zijn al dan niet verlicht. Ze kunnen onderling gecombineerd worden ter aanvulling en om een groter barmeubel te creëren, en tevens zijn ze beschikbaar in verschillende kleuren.

Het materiaal polyethyleen maakt dat het barmeubel resistent, duurzaam en eenvoudig schoon te maken is. Het verlichte design barmeubel geeft een chique uitstraling aan buitenterrassen. De hoogte van het barmeubel is ideaal om barkrukken te plaatsen zodat de klanten rondom kunnen plaatsnemen om een drankje te nuttigen.

dagen
uren
min.
sec.
Per kleur laten zien:
6 resultaten
  Verlichte Bar SICILIA 75
  Verlichte meubelen
  Verlichte Bar SICILIA 75 €620,98toon artikel
  laatste eenheden!
  hoogte118cm
  breedte75cm
  diepte75cm
   Verlichte Bar IBIZA 120
   Verlichte meubelen
   Verlichte Bar IBIZA 120 €724,89toon artikel
   laatste eenheden!
   hoogte110cm
   breedte119cm
   diepte59cm
    Verlichte Bar SICILIA 120
    Verlichte meubelen
    Verlichte Bar SICILIA 120€926,23toon artikel
    laatste eenheden!
    hoogte118cm
    breedte120cm
    diepte75cm
     Verlichte Bar CRETA 120
     Verlichte meubelen
     Verlichte Bar CRETA 120 €845,68toon artikel
     laatste eenheden!
     hoogte110cm
     breedte120cm
     diepte59cm
      Gebogen Bar FIESTA
      Barmeubels
      Gebogen Bar FIESTA€2.539,61toon artikel
      laatste eenheden!
      hoogte115cm
      breedte160cm
      diepte160cm
       Bar FIESTA
       Barmeubels
       Bar FIESTA€2.148,90toon artikel
       laatste eenheden!
       hoogte115cm
       breedte180cm
       diepte60cm
       Pagina /
       BEKIJK MEER PRODUCTEN

       Meld u aan!

       coupon

       Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een kortingsbon van €6* voor uw volgende aankoop van meer dan €100.

       *Niet van toepassing op producten in de Opruiming of Speciale Acties. Alleen geldig voor online bestellingen. Niet geldig voor zakelijke klanten of winkels.

       Bedankt voor uw aanmelding
       Over een paar minuten ontvangt u een e-mail om uw korting te verkrijgen.

       Controleer de spambox van uw e-mail als u deze niet ontvangt.