Barmeubels

Bij SuperStudio dragen we zorg voor de inrichting van huizen, maar we mogen de horeca- en bedrijfsruimtes niet vergeten. Wij weten hoe belangrijk de bar in een horecagelegenheid is. Bovendien geeft deze een eerste indruk aan de klanten die uw gelegenheid bezoeken en is het middelpunt. Daarom dienen diverse punten in acht te worden genomen wanneer u een design barmeubel uitkiest. Deze zijn: gemaakt van resistente en duurzame materialen, eenvoudig schoon te maken, functionaliteit, de inrichting van de ruimte en de afmetingen van het barmeubels en, vanzelfsprekend, het design.

Design Barmeubel

Het design barmeubel moet niet alleen opvallend zijn of in lijn met de rest van de decoratie van de bar, maar deze dient ook functioneel te zijn en met een mooi design. De vorm van het meubel is belangrijk, en hierbij zijn we afhankelijk van de ruimte die we tot onze beschikking hebben. Ook factoren zoals de sfeer, clientèle, en het beschikbare budget, moeten in de beslissing worden meegenomen. De vorm die we aan het barmeubel kunnen geven kan in S-vorm zijn, vierkant/rechthoekig, of in C-vorm. Belangrijk is om de beschikbare ruimte optimaal te benutten om een onderscheidend tintje te geven. En tevens de verdeling van de klanten op dusdanige wijze dat we een betere controle hebben en een betere service kunnen bieden, alsmede een modern asepct.

Design Barmeubel, de Toegang tot uw Horecagelegenheid

Het design barmeubel kan diverse vormen hebben. En daarom beschikken wij bij SuperStudio over gebogen, rechte of hoekvormige modellen. Ze zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en zijn al dan niet verlicht. Ze kunnen onderling gecombineerd worden ter aanvulling en om een groter barmeubel te creëren, en tevens zijn ze beschikbaar in verschillende kleuren.

Het materiaal polyethyleen maakt dat het barmeubel resistent, duurzaam en eenvoudig schoon te maken is. Het verlichte design barmeubel geeft een chique uitstraling aan buitenterrassen. De hoogte van het barmeubel is ideaal om barkrukken te plaatsen zodat de klanten rondom kunnen plaatsnemen om een drankje te nuttigen.

dagen
uren
min.
sec.
Per kleur laten zien:
6 resultaten
Verlichte Bar SICILIA 75
Verlichte meubelen
Verlichte Bar SICILIA 75 €620,98 toon artikel
laatste eenheden!
hoogte118cm
breedte75cm
diepte75cm
Verlichte Bar CRETA 120
Verlichte meubelen
Verlichte Bar CRETA 120 €845,68 toon artikel
laatste eenheden!
hoogte110cm
breedte120cm
diepte59cm
Verlichte Bar IBIZA 120
Verlichte meubelen
Verlichte Bar IBIZA 120  €724,89 toon artikel
laatste eenheden!
hoogte110cm
breedte119cm
diepte59cm
Verlichte Bar SICILIA 120
Verlichte meubelen
Verlichte Bar SICILIA 120 €926,23 toon artikel
laatste eenheden!
hoogte118cm
breedte120cm
diepte75cm
Bar FIESTA
Barmeubels
Bar FIESTA €2.148,90 toon artikel
laatste eenheden!
hoogte115cm
breedte180cm
diepte60cm
Gebogen Bar FIESTA
Barmeubels
Gebogen Bar FIESTA €2.539,61 toon artikel
laatste eenheden!
hoogte115cm
breedte160cm
diepte160cm
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN

Meld u aan!

coupon

Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een kortingsbon van €6* voor uw volgende aankoop van meer dan €100.

*Niet van toepassing op producten in de Opruiming of Speciale Acties. Alleen geldig voor online bestellingen. Niet geldig voor zakelijke klanten of winkels.

Bedankt voor uw aanmelding
Over een paar minuten ontvangt u een e-mail om uw korting te verkrijgen.

Controleer de spambox van uw e-mail als u deze niet ontvangt.