SPRING TIME Teruggave van 10% van uw aankopen > Bekijk promotie

Barmeubels

Bij SuperStudio dragen we zorg voor de inrichting van huizen, maar we mogen de horeca- en bedrijfsruimtes niet vergeten. Wij weten hoe belangrijk de bar in een horecagelegenheid is. Bovendien geeft deze een eerste indruk aan de klanten die uw gelegenheid bezoeken en is het middelpunt. Daarom dienen diverse punten in acht te worden genomen wanneer u een design barmeubel uitkiest. Deze zijn: gemaakt van resistente en duurzame materialen, eenvoudig schoon te maken, functionaliteit, de inrichting van de ruimte en de afmetingen van het barmeubels en, vanzelfsprekend, het design.

Design Barmeubel

Het design barmeubel moet niet alleen opvallend zijn of in lijn met de rest van de decoratie van de bar, maar deze dient ook functioneel te zijn en met een mooi design. De vorm van het meubel is belangrijk, en hierbij zijn we afhankelijk van de ruimte die we tot onze beschikking hebben. Ook factoren zoals de sfeer, clientèle, en het beschikbare budget, moeten in de beslissing worden meegenomen. De vorm die we aan het barmeubel kunnen geven kan in S-vorm zijn, vierkant/rechthoekig, of in C-vorm. Belangrijk is om de beschikbare ruimte optimaal te benutten om een onderscheidend tintje te geven. En tevens de verdeling van de klanten op dusdanige wijze dat we een betere controle hebben en een betere service kunnen bieden, alsmede een modern asepct.

Design Barmeubel, de Toegang tot uw Horecagelegenheid

Het design barmeubel kan diverse vormen hebben. En daarom beschikken wij bij SuperStudio over gebogen, rechte of hoekvormige modellen. Ze zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en zijn al dan niet verlicht. Ze kunnen onderling gecombineerd worden ter aanvulling en om een groter barmeubel te creëren, en tevens zijn ze beschikbaar in verschillende kleuren.

Het materiaal polyethyleen maakt dat het barmeubel resistent, duurzaam en eenvoudig schoon te maken is. Het verlichte design barmeubel geeft een chique uitstraling aan buitenterrassen. De hoogte van het barmeubel is ideaal om barkrukken te plaatsen zodat de klanten rondom kunnen plaatsnemen om een drankje te nuttigen.

dagen
uren
min.
sec.
Per kleur laten zien:

Meld u aan!

coupon

Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een kortingsbon van €6* voor uw volgende aankoop van meer dan €100.

*Niet van toepassing op producten in de Opruiming of Speciale Acties. Alleen geldig voor online bestellingen. Niet geldig voor zakelijke klanten of winkels.

Bedankt voor uw aanmelding
Over een paar minuten ontvangt u een e-mail om uw korting te verkrijgen.

Controleer de spambox van uw e-mail als u deze niet ontvangt.

Valoraciones