Eetkamertafels
Design eetkamertafels vormen het middelpunt van woonkamers, eetkamers en keukens. Het moeilijkste is om het esthetische en praktische aspect te combineren. Dat ze van goede smaak getuigen en in de omgeving passen, en dat ze daarnaast ook functioneel, comfortabel en duurzaam zijn.

Design eetkamertafels

Voor de liefhebbers van decoratie, biedt de collectie van SuperStudio zeer interessante mogelijkheden. Wij beschikken over tafels van diverse afmetingen, rond, vierkant, rechthoekig, met een basis van 4 tafelpoten of met één enkel centrale tafelpoot, met originele structuren en gemaakt uit diverse materialen , van glas tot aluminium, en van hout tot kunststof materialen zoals ABS of polypropyleen. Voordat u een beslissing neemt, is het belangrijk na te denken over het gebruik. Een tafel voor in de keuken waar u dagelijks eet, is niet hetzelfde als een tafel voor de woonkamer of eetkamer voor etentjes met familie of vrienden met meer ruimte. Iedere stijl is goed, als deze maar in samenhang is met de rest van de elementen in de ruimte waar de tafel wordt geplaatst. Lees verder voor meer informatie over de ruime keuze aan modellen die wij bieden. U vindt zeker de perfecte design eetkamertafel voor uw huis.

Onze catalogus van design eetkamertafels

In onze collectie vindt u modellen in Scandinavische stijl, zoals de tafel Demiro of Yun. Andere hebben een authentieke industriële uitstraling, zoals de Expedition Vintage. Ook zijn er klassiekere modellen te vinden, geïnspireerd op de Franse stijl, zoals de tafel Romeo. Sommigen hebben een ronduit moderne stijl, met een compositie waarin glas en metaal wordt gecombineerd, zoals de tafel Small Pop of de Round 120. Deze laatste heeft bovendien de eigenaardigheid dat deze steunt op een basis van gekruiste poten die in het midden wordt samengehouden door een rubberen band, als ware het een boeket bloemen. Veel van onze design eetkamertafels zijn geïnspireerd op de werken van zeer bekende ontwerpers. Zoals daar zijn: Le Corbusier, Eileen Gray, Frank Lloyd Wright of Eero Saarinen. Andere modellen hebben alleen bepaalde kenmerken van deze beroemde meubelstukken, zoals de tafel Tower of Tendar. Al deze tafels hebben poten die onderling verbonden zijn door metalen staven, zoals de beroemde stoelen DSW enDAW van Charles & Ray Eames. Wij hebben zelfs één van de meest bewonderde design eetkamertafels, de Cerezo. Dit is een elegant en robuust meubelstuk, gemaakt van massief hout. Ideaal om te integreren in een omgeving in Victoriaanse stijl. Heeft een indrukwekkende en fascinerende uitstraling. Indien u echter de voorkeur geeft aan een tafel die opvalt vanwege de visuele lichtheid, dan raden wij u aan te kiezen voor de Glassy of de Claro. Deze modellen zijn volledig van glas gemaakt. We zouden nog kunnen doorgaan met meer modellen en meer stijlen, maar wij denken dat het moment is aangebroken dat u zelf onze collectie ontdekt. En laat u verrassen door onze prijzen.
dagen
uren
min.
sec.
Per kleur laten zien:
233 resultaten
  Tafel WOODEN 120
  Eetkamertafels
  Tafel WOODEN 120 Vanaf: €174,00

  -52%€359,37

  toon artikel
  Aanbieding
  hoogte70cm
  breedte120cm
  diepte120cm
   Tafel WOODEN 80
   Eetkamertafels
   Tafel WOODEN 80Vanaf: €95,00

   -58%€223,61

   toon artikel
   Aanbieding
   hoogte70cm
   breedte80cm
   diepte80cm
    Tafel KOLIO 80
    Eetkamertafels
    Tafel KOLIO 80 Vanaf: €119,00

    -60%€294,04

    toon artikel
    Aanbieding
    hoogte73cm
    breedte80cm
    diepte80cm
     Tafel KOLIO 90
     Eetkamertafels
     Tafel KOLIO 90Vanaf: €140,00

     -48%€270,01

     toon artikel
     Aanbieding
     hoogte73cm
     breedte90cm
     diepte90cm
      Tafel KOLIO 100
      Eetkamertafels
      Tafel KOLIO 100Vanaf: €185,98

      -51%€379,54

      toon artikel
      Aanbieding
      hoogte73cm
      breedte100cm
      diepte100cm
       Eettafel TRIANGLE
       Eetkamertafels
       Eettafel TRIANGLEVanaf: €257,51

       -52%€536,49

       toon artikel
       Aanbieding
       hoogte77.5cm
       breedte180cm
       diepte90cm
       Pagina /
       BEKIJK MEER PRODUCTEN

       Meld u aan!

       coupon

       Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een kortingsbon van €6* voor uw volgende aankoop van meer dan €100.

       *Niet van toepassing op producten in de Opruiming of Speciale Acties. Alleen geldig voor online bestellingen. Niet geldig voor zakelijke klanten of winkels.

       Bedankt voor uw aanmelding
       Over een paar minuten ontvangt u een e-mail om uw korting te verkrijgen.

       Controleer de spambox van uw e-mail als u deze niet ontvangt.

       Valoraciones

       ?