Fauteuils

Heeft u een kleine eetkamer en weet u niet precies hoe u hier een comfortabele plek van kunt maken met een mooie design uitstraling? Wie zegt dat een zitbank persé twee zitplekken moet hebben? Onze fauteuils bieden het zitcomfort van een zitbank, maar in een kleinere versie. De design fauteuils van SuperStudio zijn comfortabel en u kunt kiezen uit een uitgebreide collectie.

Design fauteuils

De fauteuil heeft veel voordelen ten opzichte van een zitbank, vanwege de kleinere afmetingen, omdat ze gemakkelijk in iedere soort ruimte geplaatst kunnen worden, zonder aan comfort in te boeten. De design fauteuils zijn veel meer dan een comfortabele zitplek voor één persoon, het is ook een belangrijk decoratief element in de woonkamer, slaapkamer, wachtruimte, hal of welke ruimte dan ook om TV te kijken, te relaxen, voor een middagslaapje met een kantelbare fauteuil, om te te lezen, een kruiswoordpuzzel te maken, etc.

Design fauteuils voor iedereen

De design fauteuils zijn een onmisbaar element in de decoratie van een woonkamer en geven een unieke en persoonlijke uitstraling. Ook geven ze een persoonlijk tintje aan een slaapkamer of kinderkamer. Bij SuperStudio kunt u kiezen uit een grote hoeveelheid modellen: minimalistisch en met pure lijnen, klassieke oorfauteuils of bekleed met originele patchwork-stof. En vanzelfsprekend bieden wij ook de optie van leren bekleding, een combinatie van kwaliteit en stijlvol design.

Wij lichten een aantal leren modellen uit, bijvoorbeeld de Swan, Barcelona, Frame of Veri, stijlvol en met een tijdloos ontwerp. Een andere optie, om kleur aan te brengen in een ruimte, is de design fauteuil Freather, The Name of Patchwork. Ook vindt u in onze collectie de bereoemde Eames schommelstoel, die in elke inrichtingsstijl past. En als u iets echt opvallends wilt, dan raden wij de modellen Ball Relax, Egg of Butterfly BKF aan. En last but not least, de klassieke modellen zoals de Chester. Maar kijkt u zelf maar eens in onze catalogus voor gegarandeerd comfort en design.

dagen
uren
min.
sec.
26 resultaten
Fauteuil CUBER
Fauteuil CUBER
Vanaf: €434,68

-50%€869,35

toon artikel
68cm
77cm
70cm
Fauteuil MIES PU
Fauteuil MIES PU
Vanaf: €411,18

-50%€822,35

toon artikel
80cm
82cm
80cm
Fauteuil CHESTER PU
Fauteuil CHESTER PU
Vanaf: €507,12

-47%€956,83

toon artikel
69cm
105cm
86cm
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN