Hanglampen

Design hanglampen uitzoeken die de juiste lichtval geven en die tevens op natuurlijke wijze integreren in de inrichting, is niet altijd gemakkelijk. Bij SuperStudio hebben we één van de grootste en meest gevarieerde catalogussen op het gebied van verlichting. Derhalve beschikken we over hanglampen, vloerlampen of tafellampen, maar ook wandlampen en zelfs verlicht meubilair.

Design Hanglampen

De lichtverdeling is fundamenteel in het interieurontwerp. Als we praten over hanglampen, bestaan er oneindig veel mogelijkheden wat betreft structuur, afmetingen en materialen. Ieder model is geoptimaliseerd voor een concrete functie: om sfeerlicht te geven, diffuus of direct licht, één geconcentreerd lichtpunt, om op de juiste wijze grote ruimtes te verlichten of om kleinere ruimtes niet te overbelichten.

Na het in acht nemen van de zuiver praktische aspecten, dienen we ons te richten op de stijl. In het algemeen zijn als onze lampen geïnspireerd op de werken van internationaal bekende ontwerpers, prestigieuze firmas zowel Europees als Amerikaans. Iedere lamp uit deze sectie biedt u de mogelijkheid om te genieten van unieke esthetische kwaliteiten in de eetkamer, woonkamer, slaapkamer, of op de werkplek, op kantoor of in de vergaderzaal.

Onze collectie design hanglampen

Binnen onze selectie design hanglampen vindt u alle stijltypes: van statige lampen in paleisstijl of metalen lampen met een industriële retrostijl, tot gedurfde actuele creaties zoals de houten lampen of de serie Cooper met een bolvormige lampenkap gemaakt van met metaal bedekt glas, gebaseerd op het werk van de Brit Tom Dixon.

Er zijn hanglampen met grote afmetingen zoals de lamp Multi Arms, ideaal voor hotelrecepties en grote zalen. Maar als u de voorkeur geeft aan een klassieker model, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de lamp Samantha.

Ook beschikken wij over de tegenovergestelde optie. Kleine designlampen, die de grootte van de lamp tot een minimum beperkten. Dit is bijvoorbeeld het geval bij de collectie Ovis, die in wezen bestaat uit een serie plafondlampen in diverse kleuren. Deze zijn ideaal voor het plaatsen van grote vintage gloeilampen, die de koolstof gloeidraden laten zien. Dit geeft een zeer aantrekkelijk resultaat.

>Daarnaast hebben we de lampencollectie Sipping, met ongebruikelijke vormen, die bereikt worden door de techniek van glasblazen. Deze zijn geïnspireerd op het werk van de Amerikaanse firma Niche Modern.

Indien u op zoek bent naar designlampen voor uw huis, dan vindt u ongetwijfeld het perfecte model hier, tussen de designklassiekers en de laatste trends in verlichting.

dagen
uren
min.
sec.
Per kleur laten zien:
154 resultaten
Lamp HILO
Hanglampen
Lamp HILO Vanaf: €103,48

-50%€206,96

toon artikel
Aanbieding
hoogte35cm
breedte12cm
diepte12cm
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN

Meld u aan!

coupon

Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een kortingsbon van €6* voor uw volgende aankoop van meer dan €100.

*Niet van toepassing op producten in de Opruiming of Speciale Acties. Alleen geldig voor online bestellingen. Niet geldig voor zakelijke klanten of winkels.

Bedankt voor uw aanmelding
Over een paar minuten ontvangt u een e-mail om uw korting te verkrijgen.

Controleer de spambox van uw e-mail als u deze niet ontvangt.

Valoraciones