Design Kinderstoelen

De kleintjes brengen veel tijd door met spelen, maar ook met huiswerk maken. Het is belangrijk dat ook zij beschikken over een goed voorbereid hoekje, waar ze tijd kunnen doorbrengen. Maar dit hoeft geen saai hoekje te wezen, absoluut niet. Als we eenmaal de tafel of het bureau hebben uitgekozen, is het tijd om de perfecte design kinderstoel te vinden waar ze zonder probleem een tijdje zittend kunnen doorbrengen. Bij SuperStudio beschikken we over een collectie stoelen voor kinderen, vol met kleur en originaliteit. Want niet alleen de groteren kunnen een kamer met een designbureau en –stoel hebben, ook de kleintjes vinden bij ons een design kinderstoel die gelijk is aan die van zijn/haar moderne ouders.

Design kinderstoel

De klassieke en tijdloze stijl van de stoel voor kinderen is de stijl die zich aanpast aan het verloop van de tijd, en in lijn met huidige en toekomstige trends. Daarnaast moeten we niet vergeten dat deze stoel een dubbele functie heeft: praktisch en voldoen aan de behoefte. En het moet ook een decoratief element zijn voor de kinderkamer, soms zelfs nog belangrijker dan andere meubelstukken.

Design kinderstoel, stijl kent geen leeftijd

Eenvoudige ideeën gecombineerd mete en stoel voor kinderen die goed staat in iedere stijl en kínderkamer.

Modellen zoals de Eames DSW in diverse kleuren, afwerkingen en bekledingen of de kinderkruk Elephant zijn het bewijs dat de klassieke stijl perfect past in iedere ruimte. Ook kunnen we een kruk plaatsen in plaats van een stoel, zoals bijvoorbeeld het model Diavolo of Baby Ice, en onze fantasie de vrije loop laten.

Een ander bekend model is de Baby Phantom die ons wellicht doet denken aan het meubiliar uit de jaren 70, mete en retro modernistisch uiterlijk en met enigszins complexere vormen maar zonder de klassieke en vintage stijl te verlaten. Als we een meer gedetailleerde stijl willen, dan is de Baby Queen of de Baby Courve een mogelijkheid, twee stoelen die een stijlvol tintje aan een slaapkamer geven.

En voor degenen die graag iets heel anders willen, hebben wij de design kinderstoel Baby Acapulco of de leuke Baby Dog. Zoals u ziet, hebben we bij SuperStudio alle opties voor een design kinderkamer.

dagen
uren
min.
sec.
5 resultaten
  • Directe levering
Stoel BABY WOODEN
Stoel BABY WOODEN
Vanaf: €23,99

-63%€64,03

toon artikel
55cm
32.5cm
37cm
  • Directe levering
Kinderstoel PIGGY
Kinderstoel PIGGY
Vanaf: €40,50

-50%€81,00

toon artikel
42.5cm
60cm
36cm
Stoel BABY DIMERO
Stoel BABY DIMERO
Vanaf: €62,79

-57%€146,02

toon artikel
54cm
42cm
43cm
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN