Klapstoelen
De design klapstoelen zijn de perfecte oplossing voor ruimtes met beperkte afmetingen en voor de horecasector. Zolang ze niet worden gebruikt, kunnen ze worden ingeklapt zodat ze minder ruimte innemen en gemakkelijk bewaard kunnen worden. En als u onverwachte gasten krijgt of een feestje viert met veel genodigden, dan is dat geen enkel probleem. Tenminste, wat betreft de beschikbare stoelen. Het enige wat u hoeft te doen is een aantal extra stoelen tevoorschijn halen.

Design klapstoelen

Deze praktische kwaliteit heeft echter geen invloed op de stijl. Ze moeten goed te combineren zijn met de rest van de decoratieve elementen, de harmonie bewaren en de lijnen volgen van de bestaande decoratie. En dat is waar SuperStudio verschijnt, om u te helpen met het kiezen van de juiste design klapstoelen. En als u een horecagelegenheid heeft zoals een bar, een cafetaria of een restaurant, dan zijn deze stoelen de perfecte oplossing. En ook als u beschikt over een terras of een buitenruimte voor uw klanten. Op deze mannier profiteert u optimaal van de beschikbare ruimte.

Design klapstoelen voor buiten

Stelt u zich een warme zomermiddag voor, u zit op uw terras of in de tuin, u drinkt thee of u bent aan het lezen of praten met een vriend(in). Opeens komen er donkere wolken aan de hemel en breekt er onweer los. De regen valt met bakken uit de lucht en u moet snel actie ondernemen. Haalt u snel de was van de lijn of haalt u een object dat door de regen aangetast kan worden, binnen? Of heeft plastic beschermzeil bij de hand om de tafels en stoelen te bedekken? Fantastisch, dan is alles onder controle.... of niet? Blijven de meubels uiteindelijk buiten staan en worden ze nat? Dit zal niet gebeuren met de design klapstoelen uit onze catalogus. Inklappen en bewaren in een kwestie van seconden, zelfs met één hand gemakkelijk in te klappen. Kunststof is het materiaal dat bij uitstek geschikt is. Maar wij hebben ook hout en metaal. Er zijn oppervlakten met een gladde rugleuning, en zachte kussens om comfortabeler te zitten. De vormen, structuren en kleuren zijn geheel naar keuze, en er zijn veel mogelijkheden om uit te kiezen. De design klapstoelen zijn zonder enige twijfel de meest praktische meubelstukken. Ze zijn ongelooflijk functioneel, kunnen dienst doen als bijzetstoel als dat nodig is. Opgeklapt nemen ze weinig ruimte in en deze klapstoelen zijn een ideale oplossing voor buiten. Bezoek onze sectie en laat u verrassen door de vele mogelijkheden. Profiteer van onze kortingen zodat u maximaal profijt heeft van uw huis of uw bedrijfsruimte.
dagen
uren
min.
sec.
1 resultaten
Klapstoel CLAC
Klapstoel CLAC
Vanaf: €151,88

-50%€303,76

toon artikel
81cm
48cm
51cm
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN