Lampen

Bij SuperStudio hebben we het niet alleen over design lampen; maar ook over decoratieve verlichting. Iedere lamp is uniek, zowel in vorm, functie als in mogelijkheden.

Design lampen

Wij bieden onze cliënten een uitgebreide selectie modellen, om aan alle behoeften van onze klanten te kunnen voldoen: plafondlampen, vloerlampen, voor de werkplek, wandlampen en originele LED of Vintage gloeilampen die ook zonder lampenkap gebruikt kunnen worden.

Een ruime ervaring in de uitvoering van interieurprojecten heeft ons bewust gemaakt van het belang van een goede lichtverdeling in een ruimte. De decoratieve verlichting bestaat niet alleen uit het kiezen van uiterlijk aantrekkelijke designlampen en deze te combineren met de omgeving. Deze keuze is fundamenteel, maar even beslissend is de plaatsing van deze lichtpunten. Iedere lamp geeft een andere lichtintensiteit, direct of diffuus. Een goede plaatsing van een lamp kan donkere hoekjes laten opleven , een naar wens warme of koele sfeer creëren en spelen met de natuurlijke lichtinval. Er zijn zoveel mogelijkheden als ruimtes om te decoreren: keukens, slaapkamers, woonkamers, recepties, kantoren, restaurants, hotels, bedrijfsruimtes, etc.

Designlampen: traditie en hedendaags

Wij beschikken over talrijke modellen in diverse afmetingen, vormen en stijlen van traditioneel tot modern en van gebruikelijke materialen zoals staal of glas, tot de meest innoverende zoals silicagel, glasvezel of zelfs hout. Veel van deze lampen zijn avant-garde designklassiekers, die de tijd doorstaan en niet onderhevig zijn aan modes of trends. Dit is het geval bij de hanglampen Over of Samantha, de vloerlamp New of de tafellamp Guio.

Veel ontwerpers, voornamelijk architecten, hebben hun grootste inspanningen gericht op het ontwerpen van originele designlampen. In dit creatieproces, is altijd speciale aandacht besteed aan het visuele karakter van de lamp. Zij zijn zich beter dan wie dan ook bewust van de lichtingval in een ruimte. Deze dient goed verlicht te zijn, maar als we dit op een discrete manier kunnen doen, dan zal het resultaat veel harmonieuzer zijn. Het uiteindelijke doel is dat de lampen niet alleen maar lichtpunten zijn, maar als ze opvallen door mooie vormen en lijnen, dan is er een stijlintentie die verder gaat dan alleen functionaliteit. Dat is decoratieve verlichting. En dat is wat we doen bij SuperStudio.

dagen
uren
min.
sec.
Per kleur laten zien:
404 resultaten
 • Directe levering
Lamp NEW
Vloerlampen
Lamp NEW€129,00

-56%€290,69

toon artikel
Aanbieding
hoogte226cm
breedte45cm
diepte204-24cm
  2-Armige Wandlamp EXTENSION
  Wandlampen
  2-Armige Wandlamp EXTENSION€169,00

  -72%€602,35

  toon artikel
  Aanbieding
  hoogte70cm
  breedte23.5cm
  diepte182cm
   Lamp WENFELD
   Tafellampen
   Lamp WENFELD€103,55

   -57%€238,14

   toon artikel
   Aanbieding
   hoogte36cm
   breedte18cm
   diepte18cm
   • Directe levering
   Lamp BOMBING
   Hanglampen
   Lamp BOMBING€45,00

   -46%€84,05

   toon artikel
   Aanbieding
   hoogte150cm
   breedte30cm
   diepte30cm
    JACOBSEN Lamp -Bureau-
    Tafellampen
    JACOBSEN Lamp -Bureau-€130,58

    -70%€438,21

    toon artikel
    Aanbieding
    hoogte56cm
    breedte35cm
    diepte35cm
     Hanglamp CEMY -Beton-
     Hanglampen
     Hanglamp CEMY -Beton-€34,00

     -42%€58,89

     toon artikel
     Aanbieding
     hoogte25cm
     breedte18cm
     diepte18cm
      Wandlamp METAL OVIS
      Wandlampen
      Wandlamp METAL OVIS€23,96

      -52%€50,32

      toon artikel
      Aanbieding
      hoogte17cm
      breedte10cm
      diepte13cm
      Pagina /
      BEKIJK MEER PRODUCTEN

      Meld u aan!

      coupon

      Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een kortingsbon van €6* voor uw volgende aankoop van meer dan €100.

      *Niet van toepassing op producten in de Opruiming of Speciale Acties. Alleen geldig voor online bestellingen. Niet geldig voor zakelijke klanten of winkels.

      Bedankt voor uw aanmelding
      Over een paar minuten ontvangt u een e-mail om uw korting te verkrijgen.

      Controleer de spambox van uw e-mail als u deze niet ontvangt.

      Valoraciones

      ?