SPRING TIME Teruggave van 10% van uw aankopen >Bekijk promotie

Lampen

Bij SuperStudio praten we niet over lampen; we praten over decoratieve verlichting. Iedere lamp is uniek, zowel in vorm, functie als in mogelijkheden.

Lampen in alle woonstijlen

Wij bieden onze klanten een uitgebreide selectie modellen, om aan ieders wens te kunnen voldoen. Wij beschikken daarom over: plafondlampen, vloerlampen, tafellampen, kantoorverlichting, wandlampen en originele LED of vintage gloeilampen die van zichzelf prachtig zijn en ook zonder lampenkap gebruikt kunnen worden.

Een ruime ervaring in de uitvoering van interieurprojecten heeft ons bewust gemaakt van het belang van een goede lichtverdeling in een ruimte. De decoratieve verlichting bestaat niet alleen uit het kiezen van uiterlijk aantrekkelijke designlampen en deze te combineren met de omgeving. Deze keuze is uiteraard belangrijk, maar even beslissend is de plaatsing van deze lichtpunten. Iedere lamp geeft een andere lichtintensiteit, direct of diffuus. Een goede plaatsing van een lamp kan donkere hoekjes laten opleven , een naar wens warme of koele sfeer creëren en spelen met de natuurlijke lichtinval. Er zijn zoveel mogelijkheden als ruimtes om te decoreren: keukens, slaapkamers, woonkamers, recepties, kantoren, restaurants, hotels, bedrijfsruimtes, etc.

Traditionele en modern lampen

Wij beschikken over talrijke modellen in diverse afmetingen, vormen en stijlen van traditioneel tot modern, gemaakt van de gebruikelijke materialen zoals staal of glas, tot de meest innoverende zoals silicagel, glasvezel of zelfs hout. Veel van deze lampen zijn avant-garde designklassiekers, die de tijd doorstaan en niet onderhevig zijn aan modes of trends. Dit is het geval bij de hanglampen Over of Samantha, de vloerlamp New of de tafellamp Guio.

Veel ontwerpers, voornamelijk architecten, hebben hun grootste inspanningen gericht op het ontwerpen van originele designlampen. In dit creatieproces is altijd speciale aandacht besteed aan het visuele karakter van de lamp. Zij zijn zich beter dan wie dan ook bewust van de lichtinval in een ruimte. Deze dient goed verlicht te zijn, maar als we dit op een discrete manier kunnen doen, dan zal het resultaat veel harmonieuzer zijn. Het uiteindelijke doel is dat de lampen niet alleen maar lichtpunten zijn, maar als ze opvallen door mooie vormen en lijnen, dan is er een stijlintentie die verder gaat dan alleen functionaliteit. Dat is decoratieve verlichting. En dat is wat we doen bij SuperStudio.

dagen
uren
min.
sec.
Per kleur laten zien:
400 resultaten
  Lamp NEW
  Vloerlampen
  Lamp NEWVanaf: €129,00

  -56%€290,69

  toon artikel
  Aanbieding
  hoogte226cm
  breedte45cm
  diepte204-24cm
   Hanglamp CANDI 50
   Hanglampen
   Hanglamp CANDI 50Vanaf: €145,20

   -62%€380,67

   toon artikel
   Aanbieding
   hoogte20cm
   breedte50cm
   diepte50cm
   Pagina /
   BEKIJK MEER PRODUCTEN

   Meld u aan!

   coupon

   Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een kortingsbon van €6* voor uw volgende aankoop van meer dan €100.

   *Niet van toepassing op producten in de Opruiming of Speciale Acties. Alleen geldig voor online bestellingen. Niet geldig voor zakelijke klanten of winkels.

   Bedankt voor uw aanmelding
   Over een paar minuten ontvangt u een e-mail om uw korting te verkrijgen.

   Controleer de spambox van uw e-mail als u deze niet ontvangt.

   Valoraciones

   ?