teléfono  (+31) 208 084 072
Lampen

Bij SuperStudio spreken wij niet over design lampen; maar over decoratieve verlichting. Iedere lamp is uniek, zowel in vorm, functie als in mogelijkheden.

Design lampen

Wij bieden onze cliënten een uitgebreide selectie modellen, om aan alle behoeften van onze klanten te kunnen voldoen: plafondlampen, vloerlampen, voor de werkplek, wandlampen en originele LED of Vintage gloeilampen die ook zonder lampenkap gebruikt kunnen worden.

Een ruime ervaring in de uitvoering van interieurprojecten heeft ons bewust gemaakt van het belang van een goede lichtverdeling in een ruimte. De decoratieve verlichting bestaat niet alleen uit het kiezen van uiterlijk aantrekkelijke designlampen en deze te combineren met de omgeving. Deze keuze is fundamenteel, maar even beslissend is de plaatsing van deze lichtpunten. Iedere lamp geeft een andere lichtintensiteit, direct of diffuus. Een goede plaatsing van het licht kan donkere hoekjes laten opleven , een naar wens warme of koude sfeer creëren en spelen met de natuurlijke lichtinval. Er zijn zoveel mogelijkheden als ruimtes om te decoreren: keukens, slaapkamers, woonkamers, recepties, kantoren, restaurants, hotels, bedrijfsruimtes, etc.

Designlampen: traditie en hedendaags

Wij beschikken over talrijke modellen in diverse afmetingen, vormen en stijlen van traditioneel tot modern en van gebruikelijke materialen zoals staal of glas, tot de meest innoverende zoals silicagel, glasvezel of zelfs hout. Veel van deze lampen zijn avant-garde designklassiekers, die de tijd doorstaan en niet onderhevig zijn aan modes of trends. Dit is het geval bij de hanglampen Over of Samantha, de vloerlamp New of de tafellamp Guio.

Veel auteurs, voornamelijk architecten, hebben hun grootste inspanningen gericht op het ontwerpen van originele designlampen. In dit creatieproces, is altijd speciale aandacht bested aan het visuele karakter van de lamp. Zij kennen beter dan wie dan ook de lichtinval in de compositie van een ruimte. Deze dient goed verlicht te zijn, maar als we dit op een discrete manier kunnen doen, dan zal het resultaat veel harmonieuzer zijn. Het doel is dat de lampen niet alleen maar lichtpunten zijn. Als zij hun aanwezigheid laten merken, door de mooie vormen en lijnen, dan bestaat er stijlintentie die verder gaat dan alleen de functionaliteit. Dat is decoratieve verlichting. En dat is wat wij doen bij SuperStudio.

dagen
uren
min.
sec.
Per kleur laten zien:
0 resultaten
  • Directe levering
Lamp BRUS
Hanglampen
Lamp BRUS €45,00

-50%€89,44

toon artikel
Aanbieding
hoogte40cm
breedte18cm
diepte18cm
  • Directe levering
Lamp AMSTI
Hanglampen
Lamp AMSTI €45,00

-50%€89,44

toon artikel
Aanbieding
hoogte30cm
breedte24cm
diepte24cm
  • Directe levering
Lamp TRED
Hanglampen
Lamp TRED €45,00

-50%€89,44

toon artikel
Aanbieding
hoogte24cm
breedte36cm
diepte200cm
  • Directe levering
Lamp NEW
Vloerlampen
Lamp NEW€129,00

-56%€290,69

toon artikel
Aanbieding
hoogte226cm
breedte45cm
diepte204-24cm

Meld u aan!

coupon

Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een kortingsbon van €6* voor uw volgende aankoop van meer dan €100.

Aanbieding niet van toepassing op producten in de Opruiming, Flash Days, Bestsellers 24-uurs Aanbiedingen of Speciale Acties. Alleen geldig voor online bestellingen. Niet geldig voor zakelijke klanten of winkels.

Bedankt voor uw aanmelding
Over een paar minuten ontvangt u een e-mail om uw korting te verkrijgen.

Controleer de spambox van uw e-mail als u deze niet ontvangt.