Lampen

Bij SuperStudio hebben we het niet alleen over design lampen; maar ook over decoratieve verlichting. Iedere lamp is uniek, zowel in vorm, functie als in mogelijkheden.

Design lampen

Wij bieden onze cliënten een uitgebreide selectie modellen, om aan alle behoeften van onze klanten te kunnen voldoen: plafondlampen, vloerlampen, voor de werkplek, wandlampen en originele LED of Vintage gloeilampen die ook zonder lampenkap gebruikt kunnen worden.

Een ruime ervaring in de uitvoering van interieurprojecten heeft ons bewust gemaakt van het belang van een goede lichtverdeling in een ruimte. De decoratieve verlichting bestaat niet alleen uit het kiezen van uiterlijk aantrekkelijke designlampen en deze te combineren met de omgeving. Deze keuze is fundamenteel, maar even beslissend is de plaatsing van deze lichtpunten. Iedere lamp geeft een andere lichtintensiteit, direct of diffuus. Een goede plaatsing van een lamp kan donkere hoekjes laten opleven , een naar wens warme of koele sfeer creëren en spelen met de natuurlijke lichtinval. Er zijn zoveel mogelijkheden als ruimtes om te decoreren: keukens, slaapkamers, woonkamers, recepties, kantoren, restaurants, hotels, bedrijfsruimtes, etc.

Designlampen: traditie en hedendaags

Wij beschikken over talrijke modellen in diverse afmetingen, vormen en stijlen van traditioneel tot modern en van gebruikelijke materialen zoals staal of glas, tot de meest innoverende zoals silicagel, glasvezel of zelfs hout. Veel van deze lampen zijn avant-garde designklassiekers, die de tijd doorstaan en niet onderhevig zijn aan modes of trends. Dit is het geval bij de hanglampen Over of Samantha, de vloerlamp New of de tafellamp Guio.

Veel ontwerpers, voornamelijk architecten, hebben hun grootste inspanningen gericht op het ontwerpen van originele designlampen. In dit creatieproces, is altijd speciale aandacht besteed aan het visuele karakter van de lamp. Zij zijn zich beter dan wie dan ook bewust van de lichtingval in een ruimte. Deze dient goed verlicht te zijn, maar als we dit op een discrete manier kunnen doen, dan zal het resultaat veel harmonieuzer zijn. Het uiteindelijke doel is dat de lampen niet alleen maar lichtpunten zijn, maar als ze opvallen door mooie vormen en lijnen, dan is er een stijlintentie die verder gaat dan alleen functionaliteit. Dat is decoratieve verlichting. En dat is wat we doen bij SuperStudio.

dagen
uren
min.
sec.
Per kleur laten zien:
483 resultaten
Hanglamp MELTY 27
Hanglampen
Hanglamp MELTY 27 €90,64

-52%€190,36

toon artikel
Aanbieding
hoogte24cm
breedte27cm
diepte27cm
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN

Meld u aan!

coupon

Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een kortingsbon van €6* voor uw volgende aankoop van meer dan €100.

*Niet van toepassing op producten in de Opruiming of Speciale Acties. Alleen geldig voor online bestellingen. Niet geldig voor zakelijke klanten of winkels.

Bedankt voor uw aanmelding
Over een paar minuten ontvangt u een e-mail om uw korting te verkrijgen.

Controleer de spambox van uw e-mail als u deze niet ontvangt.