Meubels
In deze sectie design meubels vindt u de elementen die soms onopgemerkt blijven, maar desondanks fundamenteel zijn voor het voltooienn van een stijl in een willekeurige ruimte: wandrekken, ladenkastjes, sieradenkastjes, bedhoofdeinden, beddenstructuren, etc. Iedere professional of decoratieliefhebber weet dat deze elementen net zo belangrijk zijn als de rest van het meubilair.

Design meubels

Bij SuperStudio zijn we ons ervan bewust dat de tafels, stoelen, zitbanken en lampen de oogappels zijn van het interieurdesign. Echter, bij het definiëren van een stijl van een concrete ruimte, telt alles mee. Van groot tot kleine, we kunnen geen detail overslaan. We hebben het niet over accessoires zoals schilderen, vazen en tijdschriftrekken, die ook belangrijk zijn. Maar hier hebben we het over klein meubilair dat een onderscheidend tintje geeft aan een ruimte. De wandrekken zijn in werkelijkheid een stijlvolle opbergruimte. Dit is de ideale plek om onze creativiteit te ontwikkelen en onze persoonlijke objecten op dusdanige wijze uit te stallen dat deze een visueel esthetische compositie vormen. Daarnaast, zijn de grotere rekken zeer nuttig om een ruimte te verdelen. Op deze manier kunnen we één ruimte benutten voor verschillende toepassingen, door diverse zones visueel te scheiden. Wij beschikken over glazen wandrekken, die een aangenaam gevoel van lichtheid geven, stalen wandrekken met een sobere Scandinavische elegantie of met Japanse inspiratie, gemaakt van hout, en een collectie van vintage modellen met industriële look, die hout en metaal op harmonieuze wijze combineren.

Design meubels voor alle ruimtes

Een ander opvallend element van de design meubels zijn de ladenkastjes. Functioneel, praktisch en perfect om een stijlvolle uitstraling te geven aan uw kantoor, werkruimte of woonkamer. Speciaal diegenen die herinterpretaties zijn van klassieke creaties zoals de Caliel of de Grus, of avant-garde designklassiekers zoals de ladenkast Bender. De bedhoofdeinden en beddenstructuren, geven comfort aan uw slaapkamer. De zachte textuur geeft reliëf en u kunt spelen met de type stof of leer van de bekleding, om de beste combinatie met de omgeving te verkrijgen. En de sieradenkastjes, hebben wij in diverse soorten en maten, zelfs met een spiegeltje voor de echte ijdeltuiten. U vindt zeker een model dat bij u past. Profiteer van onze kortingen en kies design meubels die de puntjes op de i zetten wat betreft de decoratie van uw huis of werkruimte.
dagen
uren
min.
sec.
14 resultaten
Boekenkastje KAI 40
Boekenkastje KAI 40
Vanaf: €70,71

-50%€141,40

toon artikel
60cm
40cm
40cm
Glazen TV-tafel GLER
Glazen TV-tafel GLER
Vanaf: €215,82

-50%€431,64

toon artikel
40cm
110cm
55cm
Salontafel met Wieltjes GLER
Salontafel met Wieltjes GLER
Vanaf: €241,87

-50%€483,75

toon artikel
50cm
130cm
45cm
  • Directe levering
TV-tafel WHITER
TV-tafel WHITER
Vanaf: €243,00

-50%€486,01

toon artikel
55cm
180cm
40cm
3x2 Glazen Boekenrek GLER BAUHAUS
Glazen Boekenrek GLER BAUHAUS
Vanaf: €263,15

-48%€506,06

toon artikel
150cm
57cm
33cm
3x2 Glazen Vitrinekast GLER
Glazen Vitrinekast GLER
Vanaf: €191,70

-54%€416,76

toon artikel
150cm
40cm
40cm
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN