SPRING TIME Teruggave van 10% van uw aankopen > Bekijk promotie

Meubels
In deze sectie design meubels vindt u de elementen die soms onopgemerkt blijven, maar desondanks fundamenteel zijn voor het voltooienn van een stijl in een willekeurige ruimte: wandrekken, ladenkastjes, sieradenkastjes, bedhoofdeinden, beddenstructuren, etc. Iedere professional of decoratieliefhebber weet dat deze elementen net zo belangrijk zijn als de rest van het meubilair.

Design meubels

Bij SuperStudio zijn we er ons bewust van dat de tafels, stoelen, zitbanken en lampen de oogappels zijn van het interieurdesign. Echter, bij het definiëren van een stijl van een concrete ruimte, telt alles mee. Van groot tot kleine, we kunnen geen detail overslaan. We hebben het niet over accessoires zoals schilderen, vazen en tijdschriftrekken, die ook belangrijk zijn. Maar hier hebben we het over klein meubilair dat een onderscheidend tintje geeft aan een ruimte. De wandrekken zijn in werkelijkheid een stijlvolle opbergruimte. Dit is de ideale plek om onze creativiteit te ontwikkelen en onze persoonlijke objecten op dusdanige wijze uit te stallen dat deze een visueel esthetische compositie vormen. Daarnaast, zijn de grotere rekken zeer nuttig om een ruimte te verdelen. Op deze manier kunnen we één ruimte benutten voor verschillende toepassingen, door diverse zones visueel te scheiden. Wij beschikken over glazen wandrekken, die een aangenaam gevoel van lichtheid geven, stalen wandrekken met een sobere Scandinavische elegantie of met Japanse inspiratie, gemaakt van hout, en een collectie van vintage modellen met industriële look, die hout en metaal op harmonieuze wijze combineren.

Design meubels voor alle ruimtes

Een ander opvallend element van de design meubels zijn de ladenkastjes. Functioneel, praktisch en perfect om een stijlvolle uitstraling te geven aan uw kantoor, werkruimte of woonkamer. Speciaal diegenen die herinterpretaties zijn van klassieke creaties zoals de Caliel of de Grus, of avant-garde designklassiekers zoals de ladenkast Bender. De bedhoofdeinden en beddenstructuren, geven comfort aan uw slaapkamer. De zachte textuur geeft reliëf en u kunt spelen met de type stof of leer van de bekleding, om de beste combinatie met de omgeving te verkrijgen. En de sieradenkastjes, hebben wij in diverse soorten en maten, zelfs met een spiegeltje voor de echte ijdeltuiten. U vindt zeker een model dat bij u past. Profiteer van onze kortingen en kies design meubels die de puntjes op de i zetten wat betreft de decoratie van uw huis of werkruimte.
dagen
uren
min.
sec.
Per kleur laten zien:
206 resultaten
Buffet BOCCARDI
Buffetkastjes
Buffet BOCCARDI Vanaf: €141,75

-50%€283,50

toon artikel
Aanbieding
hoogte77cm
breedte106.5cm
diepte39cm
Buffet STYLUS PLUS
Buffetkastjes
Buffet STYLUS PLUS Vanaf: €183,61 toon artikel
laatste eenheden!
hoogte75cm
breedte154cm
diepte41cm
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN

Meld u aan!

coupon

Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een kortingsbon van €6* voor uw volgende aankoop van meer dan €100.

*Niet van toepassing op producten in de Opruiming of Speciale Acties. Alleen geldig voor online bestellingen. Niet geldig voor zakelijke klanten of winkels.

Bedankt voor uw aanmelding
Over een paar minuten ontvangt u een e-mail om uw korting te verkrijgen.

Controleer de spambox van uw e-mail als u deze niet ontvangt.

Valoraciones