SPRING TIME Teruggave van 10% van uw aankopen > Bekijk promotie

Salontafels

Niet alleen de zitbank maar ook de rest van het meubilair zijn belangrijke onderdelen in de woonkamer. Daarom moeten we niet vergeten aandacht te schenken aan een onmisbaar onderdeel dat maar al te vaak naar de achtergrond wordt verschoven: de design salontafel. Met dit element perfectioneren we het algemene geheel en maken we de woonkamer compleet. Daarnaast is het ook een praktisch meubel dat elegantie en stijl geeft aan een woonkamer. De salontafel is beschikbaar in diverse ontwerpen, kleuren, materialen en afwerkingen.

Design salontafel

Het is belangrijk dat de design salontafel stijl uitstraalt. Deze moet zich aanpassen aan het design van de rest van het woonkamermeubilair, en bijdragen aan de uitstraling van deze ruimte. SuperStudio wil u hierbij graag helpen en presenteert u derhalve de collectie design salontafels zodat u het model kunt vinden dat het beste past bij de inrichting van uw woonkamer.

Design salontafel, essentieel onderdeel van uw woonkamer

De woonkamer is het middelpunt van een huis, de plek waar men samenkomt met het gezin, vrienden en familie. De zitbank is normaalgesproken de blikvanger in de woonkamer, omdat deze de benodigde gezelligheid geeft. Maar de design salontafel is vooral een zeer handig en praktisch meubelstuk, dat dagelijks wordt gebruikt. Maar bovenal perfectioneert deze de inrichting van de woonkamer.

De design salontafel is het ideale complement voor uw woonkamer. Om te eten terwijl we relaxen op de bank, om boeken, tijdschriften of kranten op te leggen. Voor de afstandsbediening, snacks of drankjes. Alles wat we nodig hebben binnen handbereik. Er zijn vele modellen beschikbaar en de gebruikte materialen zijn talrijk: van klassiek glas, tot tijdloos hout of modern staal. We brengen u speciaal de design salontafel Noguchi onder de aandacht, beschikbaar in diverse afwerkingen en materialen. Of de originele Wagon om een originele vintage look aan uw huis te geven.

dagen
uren
min.
sec.
Per kleur laten zien:
73 resultaten
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN

Meld u aan!

coupon

Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een kortingsbon van €6* voor uw volgende aankoop van meer dan €100.

*Niet van toepassing op producten in de Opruiming of Speciale Acties. Alleen geldig voor online bestellingen. Niet geldig voor zakelijke klanten of winkels.

Bedankt voor uw aanmelding
Over een paar minuten ontvangt u een e-mail om uw korting te verkrijgen.

Controleer de spambox van uw e-mail als u deze niet ontvangt.

Valoraciones