Slaapbanken

Een design slaapbank is de perfecte oplossing voor kleinere wookamers, waar een extra bed nodig is. Overdag een stijlvolle en comfortabele bank, en als u onverwachts logées krijgt, dan beschikt u over een veelzijdige, comfortabele en praktische design slaapbank.

Design slaapbank

Deze praktische kwaliteit hoeft echter niet ten koste te gaan van de stijl. De slaapbank moet goed combineren met de rest van het meubilair, de harmonie bewaren en tevens voorzien zijn van mooie lijnen. En dat is waar SuperStudio in zicht komt, om u te helpen de juiste keuze te maken uit onze collectie design slaapbanken.

Bijvoorbeeld een slaapbank met ongecompliceerde rechte lijnen die comfort en functionaliteit bieden tegen een uitstekende prijs. Bij SuperStudio bieden wij talrijke combinaties wat betreft stijl, stoffen en matrassen die comfort en functionaliteit bieden en die geïntegreerd kunnen worden in diverse inrichtingsstijlen. Bovendien zijn ze heel gemakkelijk om te zetten van bank naar bed en vice versa.

Design slaapbank voor ieder stijl

Bij SuperStudio vindt u slaapbanken in alle soorten en maten. Van een praktische design slaapbank met een eenvoudig systeem om deze om te zetten in een éénpersoons-fauteuil, een ligstoel met rugleuning of een extra bed als deze volledig wordt uitgeklapt. U hoeft alleen maar de zijkanten (één of allebei) in te klappen om het gewenste meubelstuk te verkrijgen. Een fauteuil, ligstoel en bed in één, met het stijlvolle design Karchof of Cardif.

Of de slaapbank type éénpersoons-fauteuil, stijlvol en comfortabel, om te zetten in een comfortabel bed wanneer u onverwachts logées krijgt, zoals het model Werder.

Tot de grootste, comfortabele en stijlvolle slaapbanken die worden omgezet in een enorm bed. Deze modellen bieden uitsteken comfort, zowel als bank en als bed. Bovendien zijn ze praktisch en zijn ze gemakkelijk om te zetten van bank naar bed en vice versa. Wij lichten de modellen Nepouf, Hoffen en Dominos Nedos van polyurethaan, uit. En voor diegenen die op zoek zijn naar extra elegantie, beschikken wij over het model Stuttgart, gemaakt van eersteklas kwaliteit imitatieleer.

Een slaapbank is de perfecte oplossing als u een kleine woning heeft, maar toch graag over een extra bed wilt beschikken om uw gasten indien nodig een slaapplaats te kunnen bieden. Op deze manier profiteert u optimaal van de beschikbare ruimte.

De design slaapbank is zonder twijfel het meest praktsiche meubelstuk: deze doet dienst als zitbank en extra bed indien nodig, neemt overdag de ruimte in van een bank en is ´s avonds een ideale oplossing.

Ga naar onze sectie slaapbanken en laat u verrassen door onze kortingen.

dagen
uren
min.
sec.
1 resultaten
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN