SUMMER VIBES Krijg tot €40 korting op uw bestelling >Bekijk promotie

TV-meubels

Een moderne en geavanceerde televisie heeft een onvermijdelijke metgezel nodig, een design TV meubel, dat zich niet alleen beperkt tot de functie van ondersteuning, maar dat tevens een onderscheidende uitstraling geeft aan de ruimte, en bijdraagt aan het creëren van een gezellige sfeer in ons huis.

Design TV Meubel

De televisie is een omstreden element, en is bij ieder zowel geliefd als gehaat. Maar of we nu willen of niet, de televisie staat altijd in het middelpunt van ons dagelijks leven: als we relaxen op de bank, bij het avondeten, in de gesprekken met collega´s, op luie zondagmiddagen, etc. Uiteindelijk is het een perfecte bondgenoot op momenten van ontspanning en entertainment. En daarom is de plek waar we de televisie plaaten, ook belangrijk en verdient onze volledige aandacht.

Maar we moeten goede smaak en harmonie niet uit het oog verlizen. En daar zorgt SuperStudio voor. Van de grote meubelstukken zoals de zitbanken, en de meest representatieve zoals tafels en stoelen, tot het laatste decoratieve details, zoals muurstickers, kaarsen of opbergartikelen, we laten niets aan het toeval over. En een design TV meubel is iets dat overduidelijk niet mag missen in onze productcatalogus.

Design TV Meubel, Modern, Stijlvol en voor Topprijzen

Als we het hebben over een design TV meubel, dan is dat omdat we ons oprecht zorgen maken over de esthetiek. Wij beperken ons niet alleen tot het zoeken van meubelstukken die de praktische functie vervult: een plek om de televisie, decoder, snoeren, DVD-speler etc. te plaatsen. Ook met het meubel voldoen aan de eisen die wij aan al onze meubels stellen: een verzorgde en elegante compositie.

Verfijning is bijvoorbeeld een essentieel kenmerk van een design TV meubel. Want uiteindelijk is de televisie een electrisch apparaat dat voortdurend onderhevig is aan technologische ontwikkelingen. Steeds plattere beeldschermen, bijna onzichtbare randen, en met toegang tot Internet, radio en andere diensten. Daarom moet het TV meubel dat dient als ondersteuning, in evenwicht zijn met deze moderne en minimalistische stijl. Zoals bijvoorbeeld ons TV meubel High-Tech. Deze beschikt over drie niveaus, met verschillende breedtes, twee laterale cylindervormige steunen en één vlakke centrale steun. Deze is beschikbaar in zwart of grijs. De combinatie van al deze kenmerken, biedt een evenwichtig en stijlvol geheel.

Hoe dan ook, als u uw televisietafel wilt vernieuwen, als u een onderscheidend tintje aan uw woonkamer wilt geven, als de aankoop van een nieuwe televisie ook betekent dat u een nieuw TV meubel nodig heeft; wat de reden dan ook is, bij ons vindt u altijd het perfecte model voor u en uw huis.

dagen
uren
min.
sec.
5 resultaten
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN