Vazen en decoratieve figuren

De design vaas is een geliefd voorwerp in de woondecoratie. De details zijn belangrijk om het karakter van een ruimte te definiëren. En een vaas van SuperStudio, geplaatst op een tafel, een bijzetmeubel of een wandrek, kan een ruimte een unieke uistraling geven.

Design vaas

Onze catalogus bevat de meest ingenieuze creaties van bekende Italiaanse ontwerpers, zoals Alessi of Guzzini, en andere bekende prestigieuze ontwerpers zoals de Campana broers. Ook de meest originele modellen die op dit moment in de markt zijn. Een voorbeeld daarvan is de flessenhouder Magic Chain. Deze heeft de vorm van een ketting waarvan het lijkt of deze rond de flessenhals is opgerold en deze vasthoudt. In werkelijkheid is deze bedoeld om het gewicht op de juiste wijze te verdelen en een volle wijnfles te kunnen ondersteunen. Hoewel het lijkt alsof deze in de lucht zweeft. Deze flessenhouder zal uw gasten zeker niet onverschillig laten.

Ook vindt u unieke vazen zoals de Intanto. Een vaas die op elegante wijze een houder van metalen staafjes combineert met een subtiele glazen vaas. Of de veelzijdige vaas Rubber, die ook dienst kan doen als potloodhouder. En de bloemenvaas met een luxe uitstraling vanwege de goudkleurige verf die geleidelijk aan verdwijnt aan de bovenkant.

De keuze is eindeloos, zowel in vorm als formaat. En ook in het gebruikte material van glas tot staal of industrieel kunststof en rubber. Daarom is de design vaas een complement dat gemakkelijk te combineren is met diverse inrichtingstijlen, van modern, tot klassiek of landelijk.

Een design vaas om een ruimte levendiger te maken

Een design vaas geeft u niet alleen de mogelijkheid om de stijl van een ruimte tot in de kleinste details te verzorgen. Ze bieden bovendien de mogelijkheid om een stukje natuur in huis te halen. Bijvoorbeeld als u deze gebruikt als bloemenvaas: rozen, anjers, tulpen, orchideeën. En niet alleen bloemen, u kunt ook takjes groen op de vaas zetten.

Het is een snelle en eenvoudige manier om een vergeten hoekje in uw huis wat levendiger te maken. Met een klein gebaar creëert u een gezellige sfeer en een frisse uitstraling. En dat alles dankzij het natuurlijke aroma van de bloemen en takjes groen. Kies planten of bloemen in de kleur van de rest van de omgeving.

Het is niet vreemd dat en design vaas een effectief en veelzijdig onderdeel is geworden van de decoratie. Vanwege de esthetische kwaliteiten, als decoratief figuur of tafeldecoratie. Maar ook vanwege de capaciteit om levendigheid in een ruimte te brengen, indien ze gebruikt worden als basis voor planten en bloemen.

Het enige wat u nu nog hoeft te doen is onze collectie vazen met onverslaanbare prijzen te ontdekken, voor de final touch van uw inrichting.

dagen
uren
min.
sec.
1 resultaten
3x2 Decoratief Figuur THE BIRD
Decoratief Figuur THE BIRD
Vanaf: €52,86

-50%€105,74

toon artikel
28cm
27cm
9cm
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN