Wandrekken

Een modern wandrek is een praktisch en vooral functioneel meubel. Het biedt ons de mogelijkheid om boeken, voorwerpen en decoratieve elementen zoals schalen, kaarsen, mokken en vazen in op te bergen.

Modern wandrek

De veelzijdigheid van een modern wandrek maakt dat deze geschikt is voor zowel de werkplek als voor het rangschikken van boeken. En als we ons richten op het wandrek als decoratief element, dan is het belangrijk om de kijken naar het materiaal waarvan het wandrek is gemaakt, alsmede het design, de stijl en vanzelfsprekend ons budget, zodat deze past in de inrichting van uw huis.

Een wandrek kan een modern of minimalistish ontwerp hebben. Het is aan te raden om niet teveel boeken en andere elementen in het wandrek te plaatsen, zodat de mooie lijnen goed tot hun recht komen. Vaak wordt gekozen voor grote wandrekken, horizontaal en parallel, in dezelfde of gelijkwaardige kleur van de muur, ofwel wandrekken die worden opgehangen en derhalve niet de vloer bereiken waardoor een gevoel van visuele lichtheid wordt verkregen.

Indien uw woning hoge plafonds heeft of als u in een loft woont, dan is het een goed idee om een wandrek te plaatsen van de vloer tot aan het plafond, met een gesloten ruimte aan de onderkant waar u spulletjes in kunt bewaren. Een andere meer gedurfde optie is het plaatsen van een houten of glazen modern wandrek. Speel met diverse kleuren en vormen, bijvoorbeeld wandrekken met geometrische vormen.

Modern wandrek, geschikt voor iedere inrichtingsstijl

SuperStudio beschikt over een collectie met moderne wandrekken in een innovatieve moderne, originele en vintage stijl. Combineer diverse materialen zoals hout, glas en aluminium. Ze zijn beschikbaar in diverse originele vormen, zoals vierkant of rechthoekig, in zwevende L-vorm etc. Een wandrek geeft een bijzondere uitstraling aan de plek waar deze wordt geplaatst. Door het plaatsen van een modern wandrek zal een eenvoudige wand compleet worden veranderd in een levendige plek.

Met een modern wandrek kunt u een bijzonder stijlvolle decoratie verkrijgen. Geef een vleugje glamour aan een wand en maak plaats voor een modern wandrek. U kunt deze een persoonlijk en kleurrijk tintje geven door het plaatsen van foto´s, boeken, dozen en mandjes.

dagen
uren
min.
sec.
Per kleur laten zien:
36 resultaten
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN

Meld u aan!

coupon

Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een kortingsbon van €6* voor uw volgende aankoop van meer dan €100.

*Niet van toepassing op producten in de Opruiming of Speciale Acties. Alleen geldig voor online bestellingen. Niet geldig voor zakelijke klanten of winkels.

Bedankt voor uw aanmelding
Over een paar minuten ontvangt u een e-mail om uw korting te verkrijgen.

Controleer de spambox van uw e-mail als u deze niet ontvangt.