Kasten

Het belang van design kasten in een woning is meer dan alleen een decoratieve kwestie. Deze elementen zijn fundamenteel voor een opgeruimd huis. Design kasten zijn nooit uit de mode geraakt en het gebruik is meer dan alleen maar een opbergmeubel, ze zijn ook decoratief in iedere willekeurige ruimte.

Design kasten

Vandaag de dag kunnen we ons geen voorstelling maken van een woning zonder deze design kasten. Het fundamentele gebruik van deze kasten is dubbel: Ten eerste het zuiver decoratieve deel en ten tweede de opbergfunctie. Daarom kunnen we gerust zetten dat deze kasten bijdragen aan een opgeruimd huis met een relaxte sfeer. Bovendien weten we allemaal hoe stressvol het is om te leven van een chaos van kleding en allerlei spullen die her en der verspreid door het huis liggen.

In de meeste gevallen komt de ruimte waarover we beschikken niet overeen met onze behoefte. De ruimte en de ruimte die we nodig hebben niet compatibel. Integendeel, de ruimte limiteert de mogelijkheden van onze kasten en daarom is het zo belangrijk om de beschikbare kastruimte zo goed mogelijk te benutten. Bovendien beschikt SuperStudio over een ruime collectie design kasten: kasten met schuifdeuren, kasten voor schoonmaakartikelen, multifunctionele kasten, kasten voor de kinderkamer, etc. Samenvattend, kasten om aan de benodigdheden van iedere gebruiker te kunnen voldoen.

Vandaag de dag hebben alle huizen kasten nodig, omdat deze meubels een primaire behoefte zijn. Ze dragen bij aan de hygiëne en zijn perfect om allerlei voorwerpen, gereedschappen en kleding op te bergen en uit het zicht te houden.

Design kasten voor moderne ruimtes

De decoratie van een huis is een aspect dat veel over iemand zegt. Het design van de ruimte, de functionaliteit van de elementen en de stijl van de details definiëren de bewoner. Het bereiken van een harmonie van de ruimte waarin we leven geeft een bijzonder aangenaam gevoe. Design kasten zijn er niet alleen om onze spullen in op te bergen, maar vormen ook een essentieel onderdeel van de decoratie van een ruimte. Deze geeft stijl aan een kamer en een elegante verzorgde uitstraling aan de rest van de decoratie.

De onbetwistbare functionaliteit van de kasten mag ons het esthetische belang niet doen vergeten. Het zijn grote meubels die het verschil kunnen maken tussen een rommelige of harmonieuze decoratie. In een kwestie van seconden geeft een stijl aan een ruimte met de design kasten van SuperStudio.

dagen
uren
min.
sec.
Per kleur laten zien:
13 resultaten
Kast voor Schoonmaakproducten USE
Kasten
Kast voor Schoonmaakproducten USE €170,49 toon artikel
laatste eenheden!
hoogte180cm
breedte73cm
diepte37cm
Kast ARC -Schuifdeuren-
Kasten
Kast ARC -Schuifdeuren- €511,48 toon artikel
laatste eenheden!
hoogte200cm
breedte150cm
diepte63cm
Wandkast USE
Kasten
Wandkast USE €84,95 toon artikel
laatste eenheden!
hoogte60cm
breedte59cm
diepte26.5cm
Kast NORDIK -Schuifdeuren-
Kasten
Kast NORDIK -Schuifdeuren- €638,98 toon artikel
laatste eenheden!
hoogte200cm
breedte180cm
diepte63cm
Kast ARYA -Schuifdeuren-
Kasten
Kast ARYA -Schuifdeuren- €638,98 toon artikel
laatste eenheden!
hoogte200cm
breedte180cm
diepte63cm
Kast WARDA -Schuifdeuren-
Kasten
Kast WARDA -Schuifdeuren- €384,68 toon artikel
laatste eenheden!
hoogte200cm
breedte120cm
diepte50cm
Lage Multifunctionele Kast USE
Kasten
Lage Multifunctionele Kast USE €88,63 toon artikel
laatste eenheden!
hoogte80cm
breedte59cm
diepte37cm
Multifunctionele Kast USE
Kasten
Multifunctionele Kast USE €151,24 toon artikel
laatste eenheden!
hoogte180cm
breedte58.5cm
diepte37cm
Multifunctionele Kast met 1 Deur DUSE
Kasten
Multifunctionele Kast met 1 Deur DUSE €111,28 toon artikel
laatste eenheden!
hoogte180cm
breedte37.2cm
diepte37cm
Multifunctionele Kast met 2 Deuren DUSE
Kasten
Multifunctionele Kast met 2 Deuren DUSE €148,72 toon artikel
laatste eenheden!
hoogte180cm
breedte58.5cm
diepte37cm
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN

Meld u aan!

coupon

Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een kortingsbon van €6* voor uw volgende aankoop van meer dan €100.

*Niet van toepassing op producten in de Opruiming of Speciale Acties. Alleen geldig voor online bestellingen. Niet geldig voor zakelijke klanten of winkels.

Bedankt voor uw aanmelding
Over een paar minuten ontvangt u een e-mail om uw korting te verkrijgen.

Controleer de spambox van uw e-mail als u deze niet ontvangt.