Opbergkisten

Weinig meubels zijn zo speciaal als een opbergkist, een woonaccessoire in vintagestijl, eenvoudig te combineren met ieder type meubilair en woonstijl. Met de opbergkisten kunt u een ruimte een bijzonder tintje geven. Bovendien zijn ze niet alleen maar geschikt voor het opbergen van kleding, speelgoed en andere spulletjes die we niet meer gebruiken. Het is ook nog eens een heel decoratief element en kan zelfs als tafeltje of nachtkastje worden gebruikt.

Opbergkisten

Bij SuperStudio zijn we bijzonder gecharmeerd van de opbergkisten, vooral als ze oud zijn. Het is een prachtig decoratief element, en als u een creatieve inslag heeft, dan kunt u de vintage opbergkisten ook zelf decoreren naar eigen wens en smaak. Eén van de plekken waar de opbergkisten het beste tot hun recht komen, is in de slaapkamer aan het voeteneinde van het bed. U kunt er boeken opleggen of decoreren met een gehaakt kleedje. Zo eenvoudig is het om de slaapkamer een persoonlijk tintje te geven.

Opbergkisten voor uw huis, decoratie en een opgeruimd huis in één

De opbergkisten worden in het algemeen het meest gebruikt om het speelgoed van de kinderen op te bergen, als ze klaar zijn met spelen. Daarom zijn ze bijzonder handig voor een kínder- of speelkamer. Ook worden ze gebruikt om bijvoorbeeld het beddengoed in op te bergen. Het is een uitstekende optie om het huis op orde te houden en de kleintjes te leren hun spulletjes op te ruimen.

Hoewel de opbergkisten er oud uitzien, kunnen ze een heel bijzonder tintje aan een ruimte geven, voornamelijk in koloniale of klassieke woonstijlen. Behalve een opbergelement kan de opbergkist ook dienen als bijzettafeltje of commode voor de slaapkamer. De hal en de gang zijn de ruimtes bij uitstek voor deze meubels, aangezien ze de aandacht trekken van de gasten en er tevens voor zorgen dat het huis opgeruimd oogt bij het binnenkomen.

De opbergkisten zijn er in diverse materialen en stijlen, voornamelijk hout, rotan en riet en met een klassieke, vintage of romantische stijl.

dagen
uren
min.
sec.
2 resultaten
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN