Nachtkastjes

Het bed en de kledingkast zijn zonder twijfel de belangrijkste onderdelen van de inrichting van de slaapkamer. Maar behalve deze essentiële onderdelen is er nog een ander meubelstuk dat vaak naar de achtergrond wordt verschoven, maar dat we zeker niet mogen vergeten. We hebben het over de design nachtkastjes. Dit element dient niet alleen als aanvulling voor het algemene geheel en uitstraling, maar het zijn ook praktische meubels die stijl en elegantie in onze slaapkamer brengen. Daarnaast zijn deze meubelstukken beschikbaar in diverse kleuren, ontwerpen, materialen en afwerkingen.

Design nachtkastjes

Het is enorm belangrijk dat de nachtkastjes qua stijl goed combineren met de rest van het meubilair in onze slaapkamer en dat deze bijdragen aan de algehele uitstraling van deze ruimte. SuperStudio presenteert u een collectie design nachtkastjes die u bij deze taak kan helpen. In onze uitgebreide collectie vindt u een nachtkastje dat perfect bij de inrichting van uw slaakamer past.

Nachtkastjes, Essentieel Design voor uw Slaapkamer

De slaapkamer is bij uitstek de plek om uit te rusten en te relaxen na een lange werkdag. Daarnaast is het ook de meest intieme en persoonlijke ruimte in ons huis, met het bed als onbetwiste hoofdrolspeler. Tegelijkertijd zijn de nachtkastjes een handig en praktisch meubelstuk om kleine spulletjes in op te bergen. En ze zijn ook nog eens een perfecte aanvulling op de decoratie van de slaapkamer.

De nachtkastjes zijn het ideale complement om boeken, tijdschriften of kranten op te leggen, of de afstandsbediening, een glas water of thee, uw bril; met andere woorden alles wat we nodig hebben en bij de hand willen hebben. Er zijn enorm veel modellen beschikbaar en in diverse materialen. Er zijn bijvoorbeeld modellen gemaakt van glas, van hout of een combinatie van beiden. En u kunt kiezen uit diverse stijlen, zoals Scandinavisch, minimalistisch of vintage.

dagen
uren
min.
sec.
Per kleur laten zien:
34 resultaten
  • Directe levering
Nachtkastje DIVA
Nachtkastjes
Nachtkastje DIVA €95,82 toon artikel
laatste eenheden!
hoogte49cm
breedte50cm
diepte34cm
  • Directe levering
Nachtkastje MAYA
Nachtkastjes
Nachtkastje MAYA €83,15 toon artikel
laatste eenheden!
hoogte45cm
breedte38cm
diepte35cm
Nachtkastje LEISHA
Nachtkastjes
Nachtkastje LEISHA €45,00

-55%€100,62

toon artikel
Aanbieding
hoogte61cm
breedte40cm
diepte35cm
Nachtkastje CLASSIC NORTH
Ladekastjes
Nachtkastje CLASSIC NORTH €45,97

-57%€105,74

toon artikel
Aanbieding
hoogte34.5cm
breedte29.5cm
diepte29.5cm
Nachtkastje FIONA
Nachtkastjes
Nachtkastje FIONA €53,16

-50%€106,31

toon artikel
Aanbieding
hoogte58.5cm
breedte40cm
diepte35cm
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN

Meld u aan!

coupon

Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een kortingsbon van €6* voor uw volgende aankoop van meer dan €100.

*Niet van toepassing op producten in de Opruiming of Speciale Acties. Alleen geldig voor online bestellingen. Niet geldig voor zakelijke klanten of winkels.

Bedankt voor uw aanmelding
Over een paar minuten ontvangt u een e-mail om uw korting te verkrijgen.

Controleer de spambox van uw e-mail als u deze niet ontvangt.