SPRING TIME Teruggave van 10% van uw aankopen > Bekijk promotie

Deurmatten

De design deurmat is een belangrijk decoratief element. Niet alleen maakt deze de ingang van uw huis leuker en opvallender, maar het is ook een onderscheidend element. Deze design items maken de decoratie van een huis compleet, en geven een zichtbaar onderscheidend tintje, zelfs aan de buitenkant. U kunt kiezen uit originele designs, die tevens zeer praktisch zijn.

Design deurmat

Voor sommigen doet het concept deurmat wellicht wat ouderwets aan, vanwege de traditionele vormen die altijd hetzelfde waren. Maar met de moderne designs die u bij SuperStudio vindt in allerlei originele stijlen, kunt u de ingang van uw huis een originele en exclusieve uitstraling geven.

Design deurmat als decoratief element

Een design deurmat is de perfectie oplossing voor de ingang van uw huis. Ook is het een interessant alternatief voor op een terras of balkon. Of bijvoorbeeld om uw kantoor of bedrijfsruimte een origineel en grappig tintje te geven.

Onze design deurmatten bieden u een uitgebreid scala aan designs met verschillende teksten en afbeeldingen. Dit alles zodat u de deurmat kunt vinden die het beste bij uw stijl en persoonlijke smaak past.

Wat betreft vormen, bevat de collectie design deurmatten van SuperStudio klassieke vormen, zoals rechthoekig en halve maanvorm. Hoewel ze ook te vinden zijn in de vorm van een stripfiguur. Ze zijn beschikbaar in diverse texturen, dunne matten, dikke matten, langharige of kortharige, en vanzelfsprekend in diverse kleuren en materialen. Welke deurmat u ook kiest, ze geven altijd karakter en design aan uw huis.

Wij hebben modellen die geschikt zijn voor diverse gebruiken. Sommige design deurmatten kunnen ook gebruikt worden als badmat, vanwege de veelzijdigheid van materialen als flanel en spons. Hoewel ze normaalgesproken gebruikt worden als doorgang van buiten naar binnen. Ideaal om de schoenen te vegen en op die manier de vloer in huis schoon te houden.

dagen
uren
min.
sec.
Per kleur laten zien:
2 resultaten
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN

Meld u aan!

coupon

Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een kortingsbon van €6* voor uw volgende aankoop van meer dan €100.

*Niet van toepassing op producten in de Opruiming of Speciale Acties. Alleen geldig voor online bestellingen. Niet geldig voor zakelijke klanten of winkels.

Bedankt voor uw aanmelding
Over een paar minuten ontvangt u een e-mail om uw korting te verkrijgen.

Controleer de spambox van uw e-mail als u deze niet ontvangt.

Valoraciones