SPRING TIME Teruggave van 10% van uw aankopen > Bekijk promotie

Vloerkleden en deurmatten

Warmte en elegantie komen samen in onze sectie vloerkleden en deurmatten. SuperStudio beschikt over een ruime keuze in design vloerkleden voor de aankleding van de vloer bij u thuis of op kantoor. Maar ook bieden wij de deurmat met tekst, in lijn met de actuele trends op het gebied van decoratie.

Deurmat met tekst

Er zijn zoveel verschillende afmetingen, kleuren, prints, vormen en materialen dat u in onze sectie zeker het ideale model vloerkleed zult vinden. Bijvoorbeeld voor uw woonkamer, slaapkamer, hal of voor de receptie van uw bedrijfsruimte of hotel. Of kies voor een deurmat met tekst voor de ingang van uw huis. Wij beschikken over vloerkleden met een klassieke inspiratie en stijlvolle modellen zoals bijvoorbeeld de modellen Extended o Losanges. Een moderne herinterpretatie van het traditionele Perzische tapijt gemaakt door middel van ambachtelijke kilim en woltechnieken. Ook zijn er modellen gemaakt met nieuwe productietechnieken, zoals het vloerkleed Luna, met een high definition print van de wassende maan op vol. Andere modellen tonen hun moderniteit door de gebruikte grondstof voor de productie. En zo zijn er nog honderden andere modellen in onze catalogus, waarbij we de deurmat met tekst niet mogen vergeten.

Trendy deurmat met tekst

Een ander essentieel complement in onze sectie deurmatten en vloerkleden zijn de badmatten, de leuke kindervloerkleden en de deurmat met tekst. Het zijn elementen met verschillende functies, maar met een gezamenlijk doel. Extra comfort bieden in uw huis, en tevens een praktische functie vervullen. Echter, deze elementen kunnen een unieke stijl bieden. Dankzij de deurmat met tekst wordt de ingang van uw huis nog leuker. En onze badmatten onderscheiden zich door hun mooie uitstraling en praktische functie. En de kinderen zullen ongewijfeld blij zijn met hun vloerkleden, die ze tevens voor hun spelletjes kunnen gebruiken. Zoals u al hebt opgemerkt, zijn onze ontwerpen origineel en perfect om aan alle eisen te voldoen. De vloerkleden en deurmat met tekst in onze collectie zijn speciaal bedoeld om een gezellige en aantrekkelijk sfeer te creëren. Twee aspecten die doorslaggevend zijn als het gaat om het decoreren van uw huis of werkplek.

dagen
uren
min.
sec.
Per kleur laten zien:
14 resultaten
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN

Meld u aan!

coupon

Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een kortingsbon van €6* voor uw volgende aankoop van meer dan €100.

*Niet van toepassing op producten in de Opruiming of Speciale Acties. Alleen geldig voor online bestellingen. Niet geldig voor zakelijke klanten of winkels.

Bedankt voor uw aanmelding
Over een paar minuten ontvangt u een e-mail om uw korting te verkrijgen.

Controleer de spambox van uw e-mail als u deze niet ontvangt.

Valoraciones