SPRING TIME Teruggave van 10% van uw aankopen > Bekijk promotie

Deurstickers

Wie zegt dat deuren saai zijn of dat ze alleen maar van hout kunnen zijn? Vandaag de dag is er geen enkel plekje in huis dat niet gedecoreerd of gepersonaliseerd kan worden met een persoonlijke tintje. En met deurstickers wordt een wereld van eindeloze mogelijkheden geopend.

Deurstickers

De meest originele manier van decoratie die tevens de deuren beschermt, zijn de deurstickers die ons naar diverse plekken overbrengen. De decoratieve stickers zijn een uitstekende optie om een ruimte te decoreren. En ze geven dat speciale tintje aan ons huis. Met decoratieve stickers in diverse thema´s verkrijgt u een spectaculair effect.

Deurstickers, originele decoratie voor uw huis

De collectie deurstickers bestaat uit een ongelooflijke selectie unieke stickers voor iedere stijl. U kunt kiezen uit paradijselijke eilanden, idyllische stranden, eindeloze woestijnen, groene bossen, geheime watervallen, rustige pieren, woeste zeeën, weilanden met bloemen, klassieke gebouwen, sprookjesachtige straatjes, emblematische steden of dieren. Ook vindt u stickers die verschillende deurtypes nabootsen, zoals een Western Saloon, middeleeuwse of metalen deuren of een bakstenen muur.

SuperStudio biedt u een grote hoeveelheid designs in allerlei soorten. Ze zijn geschikt voor iedere ruimte in uw huis. Decoratieve stickers zijn trend. Wij beschikken over muurstickers voor kinderkamers tot vloerstickers die de typische Spaanse stijl nabootsen. Deze bieden de mogelijkheid om de vloer van een ruimte te vernieuwen zonder verbouwingen. Maar een echt origineel element is zonder twijfel de deursticker. Deze maken het ons mogelijk om een prachtig groen bos binnen te gaan, of een verborgen eiland. Dit geeft een uitermate aangenaam gevoel als we ons huis binnenkomen. En daarom wordt het u gemakkelijk gemaakt om deze indruk te creëren, u hoeft alleen maar het landschap te kiezen dat u het mooiste vindt.

En de deuren in ons huis kunnen tevens een bepaalde stijl laten zien. Het is niet alleen maar een functioneel element om diverse ruimtes van elkaar te scheiden, maar kan tevens een aandachtstrekker in uw huis worden. De deurstickers kunnen een ruimte compleet veranderen, zowel binnen als buiten. U kunt de ruimte personaliseren door het thema te kiezen dat het beste bij de ruimte past.

Met deurstickers creeërt u de ingang naar een nieuwe decoratiewereld. U verandert voornamelijk de perceptie van de ruimte door een dagelijks element te veranderen in een onderscheidend en opvallend onderdeel van een ruimte. Op heel eenvoudige wijze geeft u een ruimte een moderne uitstraling met een verrassend effect. Creëer een unieke sfeer in uw huis met onze deurstickers.

dagen
uren
min.
sec.
Per kleur laten zien:
7 resultaten
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN

Meld u aan!

coupon

Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een kortingsbon van €6* voor uw volgende aankoop van meer dan €100.

*Niet van toepassing op producten in de Opruiming of Speciale Acties. Alleen geldig voor online bestellingen. Niet geldig voor zakelijke klanten of winkels.

Bedankt voor uw aanmelding
Over een paar minuten ontvangt u een e-mail om uw korting te verkrijgen.

Controleer de spambox van uw e-mail als u deze niet ontvangt.

Valoraciones