teléfono  (+31) 208 084 072

ANNULERINGEN EN RETOURZENDINGEN

VOORDAT U UW BESTELLING ONTVANGT (ANNULERINGEN)

 

Kan ik mijn bestelling nog aanpassen nadat ik deze heb voltooid?

U kunt de bestelling wijzigen op ieder moment, zolang de bestelling nog niet in voorbereiding is in ons magazijn. Indien de bestelling al is doorgegeven aan ons magazijn, zal iedere wijziging worden beschouwd als een retourzending en dient de klant de overeenkomstige transportkosten te betalen.

Indien u de bestelling wilt wijzigen, kunt u dit eenvoudig aan ons doorgeven via dit formulier waarin u aangeeft welke informatie u wilt wijzigen.

 

Kan ik mijn bestelling annuleren?

U kunt uw bestelling op ieder moment annuleren, zolang deze nog niet is gelabeld en/of in voorbereiding is in één van onze magazijnen in Spanje. Zodra de bestelling in voorbereiding is, is het niet meer mogelijk om de bestelling te annuleren. In dat geval dient u de bestelling in ontvangst te nemen en -indien u de producten niet wilt houden- de procedure voor retourzendingen te volgen.

Om uw bestelling te annuleren, dient u contact met ons op te nemen via dit formulier tijdens kantooruren. Ieder verzoek tot annulering van de klant buiten onze kantooruren van maandag tot en met vrijdag (09:00 – 18:00 uur Central European Time), zal de eerstvolgende werkdag in behandeling worden genomen.

De annulering zal pas effectief zijn op het moment dat u van het team van SuperStudio een bevesting van annulering ontvangt.

Wij zullen uw bestelling annuleren en de procedure voor terugbetaling van het betaalde bedrag in werking stellen.

Indien uw bestelling al is vertrokken uit ons magazijn, zal de annulering worden beschouwd als een retourzending (zie onderdeel “Retourzendingen”). In dat geval zal het materiaal bij u worden opgehaald en zullen de transportkosten voor de retourzending in mindering worden gebracht op het terug te betalen bedrag.

NA ONTVANGST VAN UW BESTELLING (RETOURZENDINGEN)

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden bent met de producten van SuperStudio. Mocht u toch uw bestelling willen retourneren, dan kan dit binnen een termijn van 14 kalenderdagen.

 

Ontbindingsrecht

De termijn van ontbinding gaat in op de datum dat u uw bestelling hebt ontvangen. Om de retourzending aan te vragen, dient u de stappen te volgen zoals deze verderop staan aangegeven in “Retourprocedure”. Wij zullen ervoor zorgen dat de producten bij u worden opgehaald en wij zullen de kosten van ieder product aan u terugstorten, met uitzondering van de transportkosten voor het retourneren van de producten.

U dient het verpakkingsmateriaal in perfecte staat te bewaren. Er worden geen retourzendingen geaccepteerd van producten die zijn gemanipuleerd of gebruikt.

Zodra wij het artikel hebben ontvangen en geïnspecteerd in ons magazijn, zal de terugbetaling van het overeenkomstige bedrag plaatsvinden via dezelfde betaalwijze als de betaling van de bestelling.

 

Defecte of verkeerd geleverde producten

Indien er een verkeerd product is geleverd door een fout van SuperStudio, kunt u dit binnen 14 kalenderdagen aan ons doorgeven. U dient de origínele verpakking van het product in perfecte staat te bewaren en contact met ons op te nemen via dit formulier met in de bijlage foto´s van het originele verpakkingsmateriaal, het verkeerd geleverde artikel en alle etiketten op de buitenkant van de doos. Zonder deze foto´s kunnen wij het incident niet verwerken.

In geval van schade veroorzaakt tijdens het transport, heeft u een termijn van 24 uur om de schade door te geven aan de afdeling AfterSales. Tevens dient u de schade aan te geven op de verzendbon van het transportbedrijf.

De vervanging van het defecte product of de probleemoplossing van de fout in uw bestelling van onze kant, zal geen extra kosten voor de klant met zich meebrengen.

De klant dient in geen enkel geval zelf de goederen terug te sturen naar SuperStudio. SuperStudio stelt zich niet verantwoordelijk voor de goederen, indien de klant deze met gebruik van eigen middelen retour zendt.

De producten dienen verpakt te zijn in het oorspronkelijke verpakkingsmateriaal. Indien u een andere doos gebruikt en de producten raken tijdens het transport beschadigd omdat er geen gepast verpakkingsmateriaal is gebruikt, houdt SuperStudio zich het recht voor om de terugbetaling te weigeren.

Wij raden u aan onze Gebruiksvoorwaarden te lezen voor meer informatie over de voorwaarden voor retourzending en terugbetaling. Het kan tot 28 werkdagen duren voordat u de terugbetaling ontvangt, vanaf het moment van retourzending.

RETOURBELEID

STAP 1

Klik hier voor het retourformulier.

Vergeet niet om foto's toe te voegen van het artikel (in geval het gaat om een kapot artikel dan dient dit zichtbaar te zijn op de foto), de verpakking en alle etiketten. Houdt u er rekening mee dat de artikelen niet gemonteerd mogen zijn.

STAP 2

Wij nemen contact op met de koerier om uw bestelling op te halen.

We accepteren geen retour wanneer we voorafgaand het retourformulier niet hebben ontvangen en wij hierop gereageerd hebben dat we het in behandeling zullen nemen.

STAP 3

Zodra we de bestelling hebben ontvangen in de originele verpakking en deze gecontroleerd hebben, betalen wij het aankoopbedrag terug, met uitzondering van de verzendkosten. 

Superstudio behoudt zich het recht om de artikelen te weigeren als deze beschadigd zijn door toedoen van de klant.

Meld u aan!

coupon

Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een kortingsbon van €6* voor uw volgende aankoop van meer dan €100.

Aanbieding niet van toepassing op producten in de Opruiming, Flash Days, Bestsellers 24-uurs Aanbiedingen of Speciale Acties. Alleen geldig voor online bestellingen. Niet geldig voor zakelijke klanten of winkels.

Bedankt voor uw aanmelding
Over een paar minuten ontvangt u een e-mail om uw korting te verkrijgen.

Controleer de spambox van uw e-mail als u deze niet ontvangt.