Drieluik canvassen

De wanddecoratie is enorm belangrijk in ons huis. Hoewel het niet altijd zo lijkt, is een huis niet helemaal af totdat de decoratieve accesoires zijn toegevoegd. Elementen die een ruimte karakter en persoonlijkheid geven of die zelfs een ruimte een andere stijl kunnen geven. Om dit effect te bereiken, zijn canvassen een goede optie; ze combineren het moderne en klassieke. En de beste optie is een drieluik canvas, een combinatie van drie canvassen in plaats van één.

Druiluik canvas

Canvassen zijn perfect als wanddecoratie, ze zijn niet duur en het geeft een prachtig resultaat. Een drieluik canvas worden op dezelfde manier samengesteld als de gewone. Een houten structuur bedekt met stof met een hoge kwaliteit bedrukking. In het geval van de drieluik canvassen, vormen drie stukken één en dezelfde afbeelding.

Drieluik canvas, de meest originele vorm van design

Bij SuperStudio weten we hoe belangrijk de decoratie in een huis is, en daarom helpen wij u met een fantastische collectie drieluik canvassen voor een verrassende decoratie van uw huis. Tussen de diverse modellen vindt u bijvoorbeeld foto´s van de wilde natuur, landschappen, skylines, voorwerpen, etc. En alle combineren de drie stukken voor een spectaculair effect.

Boven de bank in de woonkamer raden wij een drieluik canvas van een skyline aan voor een originele en moderne look, of een model van een landschap of de natuur dat zorgt voor een meer relaxte, zen uitstraling. U kunt kiezen uit klassieke, stijlvolle, sobere of spectaculaire designs, maar één ding is zeker. Met een drieluik canvas creëert u een decoratief effect dat niemand onverschillig zal laten. Ze kunnen ook worden opgehangen in bijvoorbeeld de hal, boven het hed, in de gang, de woonkamer, etc, op iedere plek zullen ze een prachtig effect geven. De mogelijkheden zijn eindeloos en ook de keuze uit de vele modellen.

dagen
uren
min.
sec.