Fotolijstjes

Fotos zijn herinneringen aan onuitwisbare momenten. In dit digitale tijdperk verliezen we soms de nostalgische gewoonte om foto´s te ontwikkelen, te bewaren en om bij tijd en wijlen een album door te bladeren met herinneringen aan vroegere tijden en anekdotes uit ons leven. Echter, één van de sterkst groeiende trend in wanddecoratie is het ophangen van foto´s van onze geliefden. En om u te helpen om een zo persoonlijke decoratie te creëren, heeft SuperStudio een collectie met de allermooiste fotolijsten voor u samengesteld.

Fotolijsten

Er is niet zoveel voor nodig om een unieke plek vol met emoties in uw huis te creëren. Het enige wat u hoeft te doen is de gekste, leukste en mooste foto´s uit te zoeken, die u herinneren aan een mooi moment uit uw leven. Gerbuik deze foto´s om ze te plaatsen in fotolijsten. Bijvoorbeeld, één met een koord en knijpers om verschillende effecten te creëren. Of hang ze bijvoorbeeld op in een bepaalde combinatie of geometrische vorm. Een decoratie met foto´s past in iedere decoratiestijl of deze nu retro, wanordelijk, overweldigend of georganiseerd… Het enige wat nog mist is uw eigen stijl te vinden.

Fotolijsten voor een decoratie met een persoonlijk accent

Onze fotolijsten van stof zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en vormen. Daarom zijn ze ideaal om op originele wijze de slaapkamer te decoreren. Laat uw fantasie de vrije loop en hang uw favoriete foto´s op met knijpers aan een koord, en in een handomdraai heeft u een unieke ruimte gecreëerd die voorzien is van een eigen persoonlijkheid. Wij beschikken over fotolijsten in diverse afmetingen en vormen, bijvoorbeeld vierkant of in de vorm van een T-shirt.

Het resultaat van een decoratie met fotolijstjes is visueel en romantisch en geeft een bijzondere vintage uitstraling met persoonlijkheid. Dus wacht niet langer en omring uzelf iedere dag met mooie herinneringen.

dagen
uren
min.
sec.
Per kleur laten zien:
5 resultaten
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN

Meld u aan!

coupon

Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een kortingsbon van €6* voor uw volgende aankoop van meer dan €100.

*Niet van toepassing op producten in de Opruiming of Speciale Acties. Alleen geldig voor online bestellingen. Niet geldig voor zakelijke klanten of winkels.

Bedankt voor uw aanmelding
Over een paar minuten ontvangt u een e-mail om uw korting te verkrijgen.

Controleer de spambox van uw e-mail als u deze niet ontvangt.

Valoraciones