Geborduurde kussens

Geborduurde kussens zijn perfect om de final touch te geven aan de decoratie van uw slaapkamer of woonkamer. Als u een originele look wilt geven aan uw bank of bed, dan zijn deze kussens de perfecte oplossing.

Geborduurde Kussens

We willen niet alleen een huis met stijl, maar ook met comfort. En er is geen beter gevoel denkbaar dan thuiskomen na een lange werkdag en heerlijk thuis kunnen uitrusten. De ideale plek hiervoor verschilt per persoon: de bank, een comfortabele fauteuil, of in bed. Geborduurde kussens geven dan extra comfort. Ze hebben een traditionele, maar tegelijkertijd moderne uitstraling. Deze kussenhoezen dienen niet alleen als decoratief element, maar ze helpen ook om de stijl van een ruimte te definiëren.

Geborduurde Kussens, Comfort en Uniek Design

Om een ruimte met een uniek design te creëren, zijn alle details, hoe klein dan ook, van belang. Eén van de belangrijkste aspecten bij het inrichten van een ruimte, is de combinatie van kleuren. Wij raden aan om meubels in neutrale en lichte kleuren, zoals wit, grijs of beige, te combineren met geborduurde kussens in opvallende kleuren en prints. Het combineren van diverse modellen in verschillende kleuren met een effen ondergrond geeft een unieke en frisse decoratie. Op deze manier kunt u iedere willekeurige ruimte in uw huis opvrolijken.

Heeft daarentegen gekozen voor meubels in levendige kleuren, bijvoorbeeld rood of groen, dan raden wij aan om de decoratie aan te vullen met geborduurde kussens in lichte kleuren met een niet te opvallende print. Op deze manier verkrijgt u een elegante uitstraling zonder het effect van het belangrijskte decoratie-element (fauteuil, bed of bank) teniet te doen.

Onze geborduurde kussens zijn gemaakt van bijzonder resistente katoen met acryl. Deze combinatie zorgt ervoor dat de stof goed kan ademen en daardoor gemakkelijker te onderhouden is. Bovendien zijn de kussenhoezen eenvoudig schoon te maken, dankzij de kwaliteit van de materialen.

Bij SuperStudio beschikken we over een uitgebreide collectie geborduurde kussens zodat u een mooie combinatie kunt samenstellen om van uw woonkamer, slaapkamer of eetkamer een relaxte plek te maken waar u in uw vrije tijd kunt genieten of na een lange werkdag. Vooeg een Pop Style look toe dankzij onze kussenhoezen die niemand onverschillig zal laten. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om uw huis eruit te laten zien als op de voorpagina van een woontijdschrift.

dagen
uren
min.
sec.