Acryl vloerkleden

Breek met de monotie in uw huis met een geometrisch vloerkleed uit onze collectie. Vloerkleden zijn niet alleen maar een decoratief element. Deze producten vervullen veel meer essentiële functies om een gezellige en warme sfeer in huis te creëren.

Geometrisch vloerkleed

Wat een geometrisch vloerkleed onderscheidt van gewone vloerkleden is het verzorgde ontwerp en de combinatie van verschillende kleurtonen. Deze kwaliteiten maken een uniek product dat in iedere decoratieve stijl toegepast kan worden.

Geef uw woonkamer, eetkamer of slaapkamer in minimalistische of retrostijl een kleurencontrast. Zo krijgt u een frisse en levendige ruimte waar u op en top kunt relaxen. De levendige kleuren en geometrische vormen worden de nieuwe blikvangers wat betreft de decoratie van uw uw huis.

Geometrisch Vloerkleed, een trendy stijl

De retro-, pop- of minimalistische stijl zijn drie duidelijke trends van de 21e eeuw. Steeds meer textielproducten hebben gedurfde ontwerpen wat betreft vormen of kleuren. Ze brengen op deze manier een contrast in de decoratie. Dat is de reden waarom we lijnen en vormen combineren om zo een unieke sfeer te creëren, aangepast aan onze eigen smaak. Met een geometrisch vloerkleed is het gemakkelijk om dit resultaat te verkrijgen. Vind in onze collectie het vloerkleed dat het beste bij uw inrichting past. Zo creëert u een persoonlijke ruimte in uw huis.

Onze geometrische vloerkleden zijn gemaakt van acrylvezel. Dit is een materiaal dat veel op wol lijkt, maar het heeft zekere voordelen ten opzichte van wol. Ze zijn bijvoorbeeld gemakkelijk schoon te maken en hebben geen uitzonderlijk onderhoud nodig. Ze zijn schimmel- en motbestendig waardoor ze een langere levensduur hebben.

Binnen onze collectie geometrische vloerkleden vindt u producten die geschikt zijn voor ieder vertrek in huis, of dit nu qua afmeting of stijl is. Kies het geometrische vloerkleed dat het beste bij uw inrichting past om uw huis levendiger te maken.

dagen
uren
min.
sec.