SUMMER VIBES Krijg tot €40 korting op uw bestelling > Bekijk promotie

Gestoffeerde barkrukken
Barkrukken kunnen het belangrijkste onderdeel worden in de decoratie van uw huis, horecagelegenheid of bedrijfsruimte. De veelzijdigheid van dit meubelstuk kent geen grenzen en maakt het daardoor ideaal voor gebruik in diverse situaties. Ze zijn beschikbaar in verschillende vormen en materialen, maar de origineelste en met de meeste mogelijkheden, zijn zonder twijfel de gestoffeerde barkrukken. De bekleding geeft de kruk stijl en elegantie waardoor dit meubelstuk een ideaal onderdeel wordt voor ieder type ruimte.

Gestoffeerde barkrukken

De barkrukken kenmerken zich voornamelijk door het gebruiksgemak, maar met het extra comfort en de elegantie van de bekleding wordt nog een plus toegevoegd; ze combineren uitstekend met een klassieke sfeer, en kunnen perfect dienen als scheiding tussen de woonkamer en bijvoorbeeld keuken of studio. De gestoffeerde barkrukken in de kleur wit zijn het perfecte complement voor moderne en minimalistische omgevingen. Voor ruimtes met een meer gedurfde stijl zorgen de barkrukken in levendige kleuren voor een vrolijke uitstraling. Sommige van deze krukken beschikken over een comfortabele rugleuning, en andere in de meer landelijke uitvoering, zonder rugleuning.

Gestoffeerde barkrukken, ideaal voor in huis

De barkrukken zijn meubelstukken die zich aan ieder type ruimte aanpassen vanwege de veelzijdigheid. Hiermee kunt u op eenvoudige wijzige een modern tintje geven aan een bar of een open keuken. Ook zijn de barkrukken een onmisbaar element indien u twee ruimtes wilt scheiden of een onderscheidend hoekje wilt creëren in uw huis. De ontwerpen zijn zeer origineel en uitgevoerd met imitatieleer of met stof bekleed die zich aan ieder type inrichting aanpassen, of deze nu industrieel, Scandinavisch of minimalistisch is. Een gestoffeerde barkruk is de meest comfortabele optie wat betreft barkrukken. Wij beschikken tevens over gestoffeerde bankjes, voor extra zitcomfort. Binnen de collectie van gestoffeerde barkrukken vindt u barkrukken met alleen een gestoffeerde zitting, maar ook met zowel een gestoffeerde zitting en rugleuning als ware het één geheel. Over het algemeen geldt dat hoe meer bekleding hoe comfortabeler de kruk, vanwege de zachte en aangename vulling. De mogelijkheden wat betreft de bekleding zijn eindeloos, aangezien er ongelooflijk veel opties zijn in kleuren, texturen en stoffen. Het belangrijkste doel is de proportie, het ontwerp, concept en voornamelijk het gebruikscomfort. Het meest gebruikte materiaal is imitatieleer vanwege de moderne look en het eenvoudige onderhoud en schoonmaak. Bij SuperStudio beschikken we over een grote collectie gestoffeerde barkrukken die gegarandeerd aan de verwachtingen van de meest veeleisenden voldoen. Dankzij de gestoffeerde barkrukken, is het nog nooit zo gemakkelijk geweest om een unieke inrichting te verkrijgen, zonder verlies aan comfort.
dagen
uren
min.
sec.
24 resultaten
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN