SUMMER VIBES Krijg tot €40 korting op uw bestelling > Bekijk promotie

Gestoffeerde stoelen

De gestoffeerde stoelen zijn eigenlijk nooit uit de mode geraakt. De moderne stijl en het avant-garde design, tesamen met de diverse combinatiemogelijkheden van stoffen en texturen, maakt dit type stoel zeer exclusief en volledig onderscheidend. Maar dit niet alleen, ook de vitaliteit van de kleurmixen en de immense mogelijkheden die deze techniek biedt voor het stofferen van stoelen, maakt onze collectie gestoffeerde stoelen veelzijdig, solide en comfortabel.

Gestoffeerde Stoelen

Vroeger was de enige manier om de rug te ondersteunen het toevoegen van kussens op de zitting. Later ontwierpen de Fransen de klassieke elleboogstoelen, waar het middelste deel van de armeleuningen (het deel waar de ellegboog op steunt) bekleed werd. Hierdoor werden de stoelen completer, comfortabeler en aantrekkelijker. Vandaag de dag heeft de meubelbekleding een enorme evolutie doorgaan en beetje bij beetje hebben deze een meer opvallende plek gekregen in de interieur inrichting. De beklede stoelen hebben dan ook diverse toepassingsmogelijkheden, niet alleen als eetkamerstoelen, maar ook op andere plekken in huis: de hal, de woonkamer, de slaapkamer of de kleedruimte, om een uitgebalanceerde sfeer te creëren.

Nieuw in de bekleding van stoelen is de Patchwork techniek, die vroeger voornamelijk werd gebruikt voor het maken van dekens en spreien en als versiering voor kussens en ander huishoudelijk textiel. En nu opnieuw in de mode dankzij de frisheid en vitaliteit van de kleurencombinaties.

Onze collectie gestoffeerde stoelen

Bent u een absolute fan van de grote ontwerpers, en wilt u een originele en kleurrijke uitstraling geven aan uw huis, dan is de sectie Gestoffeerde Stoelen uw ideale plek.

De modellen Wooden of Wooden Arms, geïnspireerd op de stoelen DSW en DAW van Charles & Ray Eames, krijgen een compleet ander uiterlijk als ze worden bekleed met stoffen in verschillende kleuren en texturen. En de stoel Delos, gebaseerd op de beroemde Organic, is ook een werk van dit echtpaar.

Voor diegenen die iets specialer zoeken, is de stoel Tulip -Kashjmier Bekleding , een designklassieker van de vorige eeuw. Deze is gemaakt van glasvezel en bekleed met kashjmier van hoge kwaliteit en uitermate duurzaam.

Zoekt u een stoel die elegantie geeft, dan is de stoel Spears, bekleed met eersteklas kwaliteit leer op de rugleuning en zitting, een perfecte optie.

Als u voor comfort kiest, dan adviseren wij de fauteuil The Name of de fauteuil Freather met bijpassende voetenbank. Deze laatste verwijst naar de fauteuil Oka van de Australiër Grant Featherston.

De resultaten van deze innovaties zijn unieke meubelstukken met veel persoonlijkheid. Ontwerpen vol levendigheid, met prachtige combinaties van stoffen, texturen en kleuren waardoor iedere stoel uniek is.

Doe met de mode mee en plaats onze gestoffeerde stoelen op één van uw favoriete plekken om deze van warmte, levendigheid en originaliteit te voorzien. U heeft de keuze uit een grote hoeveelheid modellen en kleuren.

dagen
uren
min.
sec.
72 resultaten
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN