SPRING TIME Teruggave van 10% van uw aankopen > Bekijk promotie

Glazen tafels
Tafels zijn krachtige elementen die de decoratie van een ruimte compleet kunnen veranderen. Van alle beschikbare modellen, afmetingen en materialen, is er één die er tussenuit springt, en dat is de glazen tafel. Deze geeft een bijzondere uitstraling aan een ruimte en creërt een prachtig effect, zowel in slaapkamers als in woonkamers of keukens.

Glazen tafel

Glas is altijd een zeer duurzaam materiaal geweest met een bijzondere afwerking. Glas is resistent en de transparantie van dit materiaal geeft een ruimte een prachtige en unieke uitstraling. Hoewel glas één van de meest gebruikte materialen is in het dagelijks leven, blijft het door zijn aard hoe dan ook één van de meest elegante elementen. Hoewel glas een resistent materiaal is, geeft het een gevoel van lichtheid en ruimte. Woonkamers en keukens krijgen glans met een glazen tafel. Ze zijn perfect voor elegante of eenvoudige huizen, maar ook in huizen waar men zoekt naar harmonie in de diverse elementen. Het gebruik van glazen tafels is zeer gevarieerd en afhankelijk van de vorm en afmeting kan deze gebruikt worden als nachtkastje, tuintafel, eetkamertafel, salontafel of keukentafel.

Glazen tafel, elegantie in iedere hoek

De glazen tafel is bij uitstek het meest elegante meubelstuk. Het gevoel van ruimte dat deze geeft, maakt dat een ruimte groter lijkt vanwege de weerspiegeling van het licht in de tafel. Het is heel gemakkelijk om een glazen tafel te combineren met andere elementen, aangezien glas synoniem staat voor elegantie en kwaliteit, en een moderne en geordende uitstraling geeft. Voor het creëren van een comfortabel gevoel, combineer de glazen tafel met meubilair gemaakt van andere materialen. Het onderhoud van een glazen tafel is heel eenvoudig, en het is een kleine moeite om ze altijd perfect te houden. Daarnaast is de onmiskenbare stijl ideaal voor iedere inrichtingsstijl: minimalistisch, klassiek, retro, industrieel, vintage etc. En geschikt voor ieder type ruimte, zodat de glazen tafel een basiselement kan vormen in de woonkamer en dienst kan doen als bijzettafel of eetkamertafel. Met rechte een eenvoudige lijnen om ruimte en stijl te creëren in traditionele omgevingen met klassieke materialen en gecombineerd met gestoffeerde stoelen, een lage tafel met ronde vorm voor bij de bank gecombineerd met levendige kleuren om een retro look te geven, of met basismaterialen om helderheid aan de omgeving te geven en de ruimte zachter te maken. Er zijn veel trends en stijlen waarmee de glazen tafel gecombineerd kan worden om een harmonieus geheel te creëren. Inspiratie kent geen grenzen voor alle ruimtes bij SuperStudio.
dagen
uren
min.
sec.
Per kleur laten zien:
75 resultaten
Pagina /
BEKIJK MEER PRODUCTEN

Meld u aan!

coupon

Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een kortingsbon van €6* voor uw volgende aankoop van meer dan €100.

*Niet van toepassing op producten in de Opruiming of Speciale Acties. Alleen geldig voor online bestellingen. Niet geldig voor zakelijke klanten of winkels.

Bedankt voor uw aanmelding
Over een paar minuten ontvangt u een e-mail om uw korting te verkrijgen.

Controleer de spambox van uw e-mail als u deze niet ontvangt.

Valoraciones