Lichtgevende muurstickers

Muurstickers zijn altijd een goede optie om een ruimte te decoreren. Hiermee kunnen we een lege wand een persoonlijk tintje geven zonder al te veel geld of tijd te hoeven investeren. En als u later de wanddecoratie wilt vernieuwen of van stijl wilt veranderen, dan hoeft u de sticker alleen maar te verwijderen en een nieuwe op te plakken. En als het gaat om het decoreren van een kinderkamer, dan zijn de Glow in the Dark stickers een fantastische optie.

Glow in the Dark stickers

De Glow in the Dark stickers is niet alleen geschikt voor kinderkamers, maar zijn ook interessante optie om een plafond te decoreren. Zo creëert u een mooi en magisch effect als u het licht uitdoet om te gaan slapen. De lichtgevende sticker glanst in het donker en helpt kleine kinderen om beter in slaap te kunnen komen. Vooral diegenen die een beetje bang in het donker zijn. Met deze figuren die licht geven als het donker is, kunnen ze rustiger slapen.

Glow in the Dark stickers: droom zacht

SuperStudio beschikt over diverse modellen lichtgevende stickers. Van een hemel met vliegtuigen, de maan, planeten en sterren, boeddhas voor een zen-gevoel, skylines, en zelfs klokken die oplichten als het licht uit wordt gedaan. Het resultaat is echter altijd hetzelfde. Een fantastische decoratie met een magische en mystieke uitstraling.

De lichtgevende muursticker is een uitstekende optie voor de decoratie in huis of in een bedrijfsruimte. Op een eenvoudige en leuke manier geeft u karakter aan de wanden van uw woonkamer, slaapkamer, keuken, werkplek, etc. Overdag zien ze er anders uit dan ´s nachts. En dat is dankzij het feit dat ze in het donker oplichten en zo een bijzonder effect creëren als het licht uitgaat. Maak uw eigen persoonlijke combinatie. In een kwestie van minuten voorziet u een ruimte van eigen persoonlijkheid met een unieke uitstraling.

dagen
uren
min.
sec.